Aykasa Maxi Foldekasse, Baby Blue / Lyseblå

SPAR 20%
240,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 300,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

375,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4505
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Maxi Foldekasse, Baby Blue / Lyseblå

Aykasa Maxi foldekasse, Baby Blue/Lyseblå vil være den ideelle foldekasse til børneværelset. Aykasa Maxi foldekasse gør opbevaring på børneværelset til en realitet, hvor barnet har mulighed for at få et overblik over alle legesager og tøj. Aykasa Maxi foldekasse har et fint design, der vil passe ind på ethvert børneværelse på baggrund af det stilrene design.

Specifikationer:

- Målene er 16*40*22cm
- Kan let foldes sammen
- Fylder intet

Praktisk indretning på børneværelset

Aykasa Maxi foldekasse, Babyblue/Lyseblå gør den praktiske indretning af børneværelset til en realitet. Med en foldekasse i maxi kan barnets ting sorteres, så de dermed er lette at tilgå for de mindste. Foldekassen har et fint design, der vil tildele et fint look på børneværelset. Aykasa Maxi foldekasse i farven lyseblå er funktionel, da den let kan foldes sammen, og dermed intet vil fylde på børneværelset.

Aykasa Maxi foldekasse har et fint og stilrent design, derfor vil denne opbevaringskasse passe til den resterende indretning i hjemmet, alt efter hvilke farve børneværelset eller hjemmet indebærer. En foldekasse i maxi har en rummelig størrelse, dermed er der plads til alle barnets legesager, samtidig med barnets tøj, alt efter hvor behovet er blandt børnefamilien.

Skab orden på børneværelset

Aykasa Maxi foldekasse, Babyblue/ Lyseblå vil gøre orden til en realitet. De funktionelle opbevarings kasser vil opbevare alle barnets ting stilrent. Derfor vil folde kasserne fra Aykasa i størrelse Maxi skabe orden, som dermed vil sørge for mindre rod i hjemmet, som vil forårsage at alle tingene på børneværelset er lette at finde frem til brug.

Aykasa Maxi foldekasse vil intet fylde, derfor vil der være plads til leg og udvikling på børneværelset, helt uden at alt gulvpladsen nødvendigvis skal bruges til opbevaring. Aykasa Maxi foldekasse gør orden og organisering til en realitet, selv på børneværelset, samtidig med at fylde værelset med en fin og farverig detalje.

Lignende produkter
Image
Image