129,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4535
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Maxi Foldekasse, Grey / Grå

Hos Little Happy er vi glade og stolte over at kunne præsentere de populære Aykasa foldekasser som del af vores sortiment. Disse kasser er i et moderigtigt design og dermed passer de altså ind i ethvert hjem. Derudover findes de i mange forskellige farver og forskellige størrelser så du kan finde lige dem der passer til dit hjem og indretning.

Specifikationer:

- Mål: L: 60 x B: 40 x H: 22 cm
- Farve: Grey / Grå

Mange forskellige muligheder med Aykasa

De populære foldekasser fra Aykasa er et kæmpe hit - og det kan man sagtens forstå! Kasserne er så smarte og praktiske, og de hjælper på ethvert problem med pladsmangel. Den passer også perfekt ind på et børneværelse, og kan hjælpe til med at skabe mere orden. På den måde undgår du også en del rod.

Kasserne fås i mange forskellige varianter, og dermed følger et hav af forskellige flotte farver, samt tre forskellige størrelser. Her finder man størrelserne; mini, midi og maxi. Med så mange forskellige muligheder, er det forståeligt man kan have svært ved at vælge lige dén, der passer ind i hjemmet og indretningen.

En stor og rummelig foldekasse

Denne foldekasse er i størrelsen maxi, og dermed kan den altså rumme en hel del forskellige ting og sager. Udover det, er den i en neutral og nem farve som nemt kan passe ind i ethvert rum i hjemmet. Grå er en rolig farve som ikke vil skabe alt for meget opmærksomhed, og dermed kan den nemt blive indrettet sammen med de andre elementer i rummet.

Foldekassen her er ideel som opbevaringskasse til eksempelvist under sengen. Her kan den fyldes med legetøj fra børneværelset, eller vinterjakker om sommeren, og herefter pakkes væk under sengen. Dermed får man også udnyttet pladsen under sengen på en god og organiseret vis.

Varen er på , levering kan derfor tage ca. 14 hverdage

Lignende produkter
Image
Image