120,00 kr.
Medlemspris
190,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 200,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6557
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Badebassin 80 cm Alfie, Fresh Violet

Dette søde badebassin fra Filibabba er et lille badebassin, som passer helt perfekt til de små børn. Mange børn elsker at plaske rundt i vand om sommeren, når det er rigtig varmt. Her er dette Filibabba badebassin helt perfekt, fordi det passer rigtig godt til de små børn. Badebassinet har en oppustelig kan, som gør det let at tage i brug, samtidig med at det er let at pakke sammen igen.

Specifikationer

100% miljøvenligt PVC
Fri for BPA og Phthalater
Mål: 35 x 80 x 80 cm
Alder: 3+ år

Tryg leg i et Filibabba badebassin

De oppustelige kanter på et Filibabba badebassin gør, at dit barn får en optimal tryghed og komfort, når barnet skal lege i sit badebassin til børn. Når du skal puste badebassinet op, er det vigtigt at du fylder det godt med luft, så det ikke er ujævnt i kanten.

På den måde vil dit barn opnå den største sikkerhed i badebassinet, særligt når barnet rejser sig op af kanten eller læner sig tilbage. Når først du har fyldt badebassinet med vand, vil du opleve at et Filibabba badebassin har en stabil kant, så dit barn trygt kan lege i vandet.

Filibabba badebassin i Fresh Violet

De skønne farver på dette badebassin passer helt perfekt til den lille pige, som elsker både lyserød, lilla og pink. Disse farver kan være med til at styrke dit barns sanser, fordi barnet bruger sin synssans til at studere de forskellige farver som også vil give genskin i vandet.

Ved at vælge et Filibabba badebassin i Fresh Violet vil du kunne stimulere dit barns interesse for vand, fordi barnet vil være helt betaget af de skønne farver i de lilla og lyserøde nuancer, som mange små piger rigtig godt kan lide.

Sådan bruger du Filibabba badebassin Fresh Violet

Du skal være opmærksom på, at dette badebassin ikke bør bruges uden opsyn af en voksen. Samtidig bør du kun anvende den mængde vand, der passer til barnets størrelse. Når barnet er færdig med at bade i sit badebassin, bør det tømmes for vand.

Bemærk at et Filibabba badebassin bør pustes manuelt op, og dermed må der ikke bruges højtryksluft, da badebassinet kan eksplodere.Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image