120,00 kr.
Medlemspris
190,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 200,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6564
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Badebassin 80 cm Alfie, Wave Therapy

Dette Filibabba badebassin er det helt perfekte badebassin, til alle de små drenge der bare elsker at lege i vand. Dette badebassin er holdt i en rolig blå farve, der med garanti vil minde dig om havet. Badebassinet vil være så fint ude i jeres have, hvor du hele sommeren vil kunne nyde barnelatter, når først børnene får lov til at lege i deres Filibabba badebassin.

Specifikationer

100% miljøvenligt PVC
Fri for BPA og Phthalater
Mål: 35 x 80 cm
Alder: 3+ år

Et trygt badebassin fra Filibabba

Dette badebassin fra Filibabba indeholder hverken BPA eller phthalater, så du kan være helt tryg ved, at dit barn leger i sit kemifri badebassin fra Filibabba. Samtidig er dette badebassin fremstillet i miljøvenligt PVC, så du heller ikke skader miljøet med dit badebassin.

Med de oppustelige kanter, som et Filibabba badebassin har, skaber du den helt optimale tryghed for dit barn, som barnet har brug for når han skal lege i vand. Samtidig giver de oppustelige kanter også dit barn en fantastisk komfort, fordi barnet kan læne sig op af de bløde kanter uden de falder sammen.

Filibabba badebassin i Wave Therapy

Dette badebassin giver den skønneste stemning i haven, for som navnet nok antyder, så er det ren terapi at kigge på netop dette badebassin. Badebassinet er holdt i en rolig farve, som sender dig direkte ud til havet hvor det eneste du kan høre er bølgeskvulp. På dette badebassin er der små søde sejlbåde, som dit barn vil nyde at sidde og kigge på, mens barnet bliver kølet ned i vandet.

Sådan bør du bruge dit Filibabba badebassin

Du skal huske, at når dit barn bruger sit Filibabba badebassin, så skal dit barn altid være under opsyn af en voksen. Et Filibabba badebassin er ikke et livreddende produkt, og derfor skal du altså være opmærksom på dit barn.

Derudover bør du altid kun fylde dit badebassin med den mængde vand, som er anbefalet til barnets alder og størrelse. Når du puster dit Filibabba badebassin op er det vigtigt at du puster det helt op, og at du gør det manuelt. Hvis du bruger højtryksluft risikerer du nemlig, at badebassinet eksploderer. 


Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image