180,00 kr.
Medlemspris
285,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 300,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6559
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Badebassin 150 cm Alfie, Fresh Violet

Hvis du har nogle vandglade børn derhjemme, så er dette badebassin helt perfekt. Badebassinets højde og bredde gør, at der er plads til flere børn, store som små. Dette Filibabba badebassin er holdt i søde lilla og lyserøde nuancer, som giver et sødt udtryk til haven på en varm sommerdag. Der er ingen tvivl om at familiens piger vil elske dette Filibabba badebassin i lyserød, lilla og pink. 

Specifikationer

100% miljøvenligt PVC
Fri for BPA og Phthalater
Mål: 35 x 150 cm
Alder: 3+ år

Tryg leg for børn i alle aldre med Filibabba badebassin

Med dette badebassin fra Filibabba skaber du rammer for tryg leg, samtidig med at dine børn kan have det rigtig sjovt. Filibabba badebassin har en oppustelig kant, som gør at barnet opnår en god tryghed og komfort, når barnet leger i sit badebassin fra Filibabba.

Dette badebassin er skabt i et 100% miljøvenligt PVC materiale, som hverken indeholder BPA eller Phthalater så dit barn trygt kan lege, uden du skal være bange for at barnet bliver udsat for nogle former for farlig kemi. Samtidig kan du med god samvittighed købe et Filibabba badebassin, fordi det ikke skader miljøet. 

Filibabba badebassin i Fresh Violet

Dette badebassin i Fresh Violet fra Filibabba taler direkte til alle de små piger, som bare elsker de lilla og lyserøde farver. Med et badebassin i barnets favorit farver inspirerer du barnet til, at lege i vandet på de varme dage, så barnet kan blive kølet ned. Et Filibabba badebassin i Fresh Violet vil give vandet en lyserød farve på grund af bunden der vil skinne igen, som børnene vil elske at lege rundt i. 

Sådan bør du bruge dit Filibabba badebassin

Når dit barn leger i et Filibabba badebassin, er det rigtig vigtigt at barnet er under opsyn af en voksen, da badebassinet ikke er et livreddende produkt. Derudover er det vigtigt at du ikke fylder mere vand i badebassinet, end der er anbefalet til et den alder og størrelse som dit barn har. 

Når Filibabba badebassin pustes op, er det vigtigt at dette gøres manuelt, da højtryksluft kan få badebassinet til at eksplodere. Derudover er det vigtigt at kanten på badebassinet pustes helt op, så dit barn opnår den bedste tryghed og komfort.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image