120,00 kr.
Medlemspris
190,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 200,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage




Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6563
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Badebassin 80 cm Alfie, Botanical Love

Det helt perfekte Filibabba badebassin, til små søde piger. Dette Filibabba badebassin har den fineste lyserøde farve og er samtidig fyldt med små grene med hjerter på. Badebassinet egner sig rigtig godt til der helt små børn, fordi det har en rigtig god størrelse. Dette Filibabba badebassin vil give jeres have den fineste sommerstemning, og er helt perfekt til de varme sommerdage. 

Specifikationer

100% miljøvenligt PVC
Fri for BPA og Phthalater
Mål: 35 x 80 x 80 cm
Alder: 3+ år

Lad det lille barn lege trygt i Filibabba badebassin

Et Filibabba badebassin har nogle bløde oppustelige kanter, som giver barnet en god tryghed og rigtig god komfort. Når der er pustet luft i badebassinets kanter, vil dit barn opnå den sikkerhed og tryghed, som barnet har brug for. De oppustelige kanter skaber nemlig en tryg ring rundt om barnet, som barnet kan læne sig op af. 

Et Filibabba badebassin er produceret i miljøvenligt PVC, samtidig med at det er helt fri for både BPA og phthalater. Derfor skal du med et Filibabba badebassin til børn ikke være bange for at hverken dit barn eller miljøet tager skade. 

Filibabba badebassin med Botanical Love

Dette fine badebassin til børn er skabt med et roligt udtryk, som vil give haven en rigtig god sommerstemning med det samme det kommer op. Med dette badebassin kan dit barn sidde og udforske de forskellige farver, som mønsteret har, samtidig med at den gennemgående lyserøde farve kan inspirere barnet til at lege med vandet. 

Det skal du være opmærksom på med Filibabba badebassin
Et Filibabba badebassin må aldrig bruges af børn uden opsyn af en voksen, da dette ikke er et livreddende produkt. Samtidig er det meget vigtigt, at i ikke fylder mere vand i, end hvad der er anbefalet til jeres barns alder og størrelse.

Når i skal puste jeres Filibabba badebassin op, skal i puste det helt op for at opnå den bedste sikkerhed for jeres barn. Derudover er det vigtigt at i puster badebassinet op manuelt, og ikke bruger højtryksluft, da dette kan få badebassinet til at eksplodere. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image