60,00 kr.
Medlemspris
95,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 100,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6569
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Filibabba Badevinger Alfie - Pistachio

Filibabba er et designbrand, der er placeret i Thilst ved Aarhus. Derfra forgrener de sig til resten af Skandinavien og resten af verden. Med stort fokus på bæredygtighed, kvalitet og multifunktionalitet designer og udvikler de babyprodukter og børneinteriør. Dette gør de i et tidløst design, og udvikler med udgangspunkt fra deres egen hverdag med børn.

Specifikationer

- Mål: H: 12 x B: 22 x L: 15
- Farve: Pistachio - pistaciegrøn

Badevinger der er klar til sikker leg

Med badevinger kan du være med til at gøre dit barns oplevelse i vandet bedre. Badevinger vil ikke blot gøre oplevelsen sikker, men også sjovere. På den måde kan den lille prøve selv at svømme, og mærke hvordan det er, at hænge frit i vandet. Dette vil også være lærerigt, og hjælpe den lille med at blive klar til, når han/hun skal lære at svømme ordentligt.

Badevinger kan også bruges på trampolinen. Læg dem på trampolinen, og hop nu, og se hvor højt du kan få dem op og flyve. De er i en flot grøn farve, og i et enkelt design. Dermed vil de helt sikkert være et hit hos ethvert barn, uanset alder eller køn.

Praktiske badevinger til ethvert barn

Disse badevinger kan let tages med på en tur til stranden eller på badeferien. Luften kan let blive mast ud, og dermed fylder de næsten ingenting i tasken eller kufferten. De er også lette at puste op - man skal bare åbne luft indgangen og derefter begynde at puste. I løbet af et par sekunder er badevingerne helt klar til at blive brugt!

Med badevinger i denne farve vil det være let for dig at få øje på den lille nede i vandet. Grøn skiller sig ud i forhold til vandet, og man vil dermed ikke have problemer med at få øje på, eller holde øje med den lille der er ude og svømme med dem på.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image