60,00 kr.
Medlemspris
95,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 99,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6570
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Filibabba Badevinger Alfie - Fresh Violet

Et sæt badevinger fra Filibabba sikrer dit barn, en tryg og sjov oplevelse i vandet. Filibabba er et designbrand, der er GOTS-certificeret. Hos Filibabba er der fokus på bæredygtighed, kvalitet og multifunktionalitet, samt produkterne er produceret med respekt for miljøet, og de personer som de arbejder sammen med.

Specifikationer

- Mål: H: 30 x B: 60 x L: 60 cm
- Farve: Fresh violet - violet

Let pakkede badevinger til turen

Skal dit barn lære at svømme på sikker vis? Så er disse badevinger fra Filibabba det ideelle valg til hjælp med lige netop dette! Om det er en tur til stranden, en tur i poolen eller en badeferie til Spanien, så kan badevingerne let tages med.

Når badevingerne er i brug skal de pustes op. Dette gøres ved at åbne for lufthullet, og så puste luft i. Når badevingerne er færdige med at være i brug, skal luften bare lukkes ud, og så fylder de ingenting i tasken eller kufferten. På stranden vil badevingerne være ekstra nødvendige, hvis den lille skal længere ud i vandet, end lige i vandkanten. Her er der nemlig bølger, og ustabil bund. Derfor vil badevingerne helt klart være hjælpsomme, og sørge for, at barnet hele tiden har opdrift.

Praktiske badevinger samt praktisk farve

Som sagt er badevingerne let at pakke ned, og dette gør dem altså super praktiske, uanset hvor turen går hen.

Farven violet kommer fra farverne blå og lilla. Ved lilla symboliseres fantasi og spiritualitet. Ved blå symboliseres loyalitet og styrke. De to farver sammen skaber violet, der vil virke beroligende, og vil være en rigtig god farve at være i nærheden af, når man er i vandet. Da farven blå virker beroligende på vores psyke, vil farven violet også gøre det en smule, og dette er en smart egenskab at have med, når den lille er i vandet for første gang.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image