129,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2542
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Maxi Foldekasse, Khaki / Army Grøn

Aykasa kasserne er ikke ligesom de traditionelle opbevarings kasser vi alle kender. Aykasa kasserne tager ikke noget unødvendig skabsplads, fordi deres design er lavet til, at de sagtens kan stå fremme og endda blive en del af indretningen. Kasserne kommer i mange forskellige farver, som gør det muligt, at mix og match de forskellige farver og pynte de forskellige rum i huset på den måde.

Aykasa kasserne er et must-have, når det kommer til opbevaring på børneværelset, børn har en tendens til at eje alt for meget legetøj og kreative ting. Her er Aykasa kasserne er stor hjælp, fordi kasserne kan blive stående fremme og på den måde være nemt tilgængelig.

Specifikationer:

- Farve: Khaki/ Army grøn
- Mål: L 60 x B 40 x H 22 cm
- Materiale: 100% genbrugsplast
- Kan stables
- Foldekasser

Den bedste opbevaring med Aykasa maxi

Med Aykasa maxi kan du opbevare meget af gangen. Aykasa i maxi er super smart til at opbevare noget af alt det legetøj som barnet ejer, eller måske er vokset fra. Med Aykasa maxi, kan du gemme barnets legetøj til en fremtidig søskende. Maxi kassen kan også bruges til at opbevare tøj som ikke passer til sæsonen, der er ikke noget mere irriterende end, når ens tøj som ikke passer til sæsonen fylder i skabet, derfor er det en god ide at pakke det ned. Det kunne også være tøj som barnet ikke kunne passe mere.

Indret med Aykasa maxi

Når man så har pakket enten barnet legetøj eller tøj som ikke passer til sæsonen væk kan Aykasa maxi skubbes ind under sengen eller oven på et skab, lige meget hvad vil kassen altid være nem tilgængelig. Selvom Aykasa kassen i maxi er skubbet ind under sengen eller ligger oven på skabet kan de stadig pynte. Hvis man nu vælger en farve som er tydelig fx Khaki, vil man kunne se dem.

Dette er en vare, derfor er leveringstid ca. 14 hverdage

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image