129,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2545
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Maxi Foldekasse, Navy / Mørkeblå

Aykasa er ikke ligesom din traditionelle transparente opbevarings kasse og tager ikke den vigtige skabsplads. Aykasa har et pænt og funktionelt design, som gør det muligt at lade kasserne blive en del af indretningen. Aykasa kasserne kommer i mange forskellige farver, som give dig mulighed for at mix og match farverne. som du vil.

Aykasa kasserne i maxi er super smarte, når der skal opbevares meget af gangen, fx tøj eller barnets utallige mængder legetøj. Kassen kan nemt gemmes væk, men stadig være hurtig tilgængelig.

Specifikationer:

Farve: Navy/ mørkeblå
- Mål: L 60 x B 40 x H 22
- Foldekasse
- Materiale: 100% genbrugsplast
- Kan stables

Få den bedste opbevaring med Aykasa maxi

Med Aykasa kan du få den bedste opbevaring til barnets legetøj eller tøj, som ikke passer til sæsonen. Aykasa i størrelsen maxi har den perfekte størrelse til, når meget eller noget stort skal opbevares. Derfor er kassen super god til tøj, som ikke passer til sæsonen eller noget af det legetøj, som barnet ikke bruger mere.

Kassen kan nemt skubbes under sengen eller oven på skabet. Aykasa maxi kan også bruges som opbevaring til fx playmobils, barbie eller lego, så kan hele kassen blive fyldt med fx lego og så kan barnet bare tage kassen frem, når de vil lege med lego og smide det op i igen, når de er færdige.

Lad Aykasa maxi give værelset et hint af farve

Når du har opbevaring i Aykasa maxi og den enten er skubbet ind under sengen eller ligger oven på skabet, kan kassen stadig give værelset et hint af farve. Aykasa i farven Navy er en super flot mørkeblå, som vil kunne give værelset lidt farve fra under sengen eller oven på skabet.

Aykasa i navy kan nemt sættes sammen med andre farver, fordi den er meget neutral, og vil især passe godt sammen med hvid, lyseblå eller andre mørke farver.

Leveringstid er ca. 14 hverdage, da dette er en vare

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image