25,00 kr.
Medlemspris
49,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 39,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY5266
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Acid Yellow

Aykasa kasserne er perfekte til opbevaring. Aykasa mini Acid Yellow er ikke ligesom den traditionelle transparente opbevaringskasse, som altid skal sættes ind i skabe eller skuffer, fordi den ikke er pæn nok til at stå fremme. Med Aykasa mini Acid Yellow, kan du sagtens lade opbevaringskassen stå fremme. Aykasa har et flot design som gør det muligt at lade den blive en del af indretningen på både børneværelset, badeværelset eller i køkkenet. Kasserne er lavet i høj kvalitet med et fint og enkelt design. Kasserne kommer i en bred palette af farver, som sikre, at der er en til alle smage.

Specifikationer:

- Foldbar
Farve: Acid Yellow
- Mål: L 27 x B 17 x H 11 cm
- Materiale: 100% genbrugsplast
- Kan stables

Brug Aykasa til diverse opbevaring

Hvis du ønsker opbevaring til diverse småting, som ligger rundt omkring i huset, er Aykasa mini den perfekte til dig. Aykasa er en foldekasse som har et pænt og enkelt design som gør, at du sagtens kan lade den stå fremme og endda lade den blive en del af indretningen. Aykasa er perfekt til børneværelset, hvor der tit er mange nips ting, her kan tingene nem lægges op i kassen og derefter findes frem igen, Aykasa kasserne er både nemme og tilgængelige, når de står fremme på børneværelset.

Indret børneværelset med Aykasa

Udseendet på Aykasa er pænt, stilrent og enkelt, hvilket også gør, at de nemt kan passe ind i alle hjem og alle rum. Aykasa er perfekt til børneværelset, da man altid mangler opbevaring og tit ikke ønsker at bruge skabspladsen på opbevaring. Aykasa kasserne er også super gode til barnet nips ting som perler, biler og klodser. Når børneværelset skal indrettes, kan barnet være med til at bestemme farver på de forskellige kasser og på den måde føle, at han/hun har været med til indretningen af værelset.

:  


Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image