51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2511
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Light Grey / Lysegrå

Ayasa foldekasser er blevet særligt populære, da de i den grad kan kaldes funktionelle. En foldekasse fra Aykasa kan let foldes sammen, så de intet fylder, derfor bliver det til en realitet at familien intet plads vil mangle, samtidig med at have den bedste opbevaringsløsning i alle rum i hjemmet.

Specifikationer:

- Farve: Light Grey/ Lysegrå
- Mål: L40xB30xH14 cm
- Kan foldes sammen

Den perfekte opbevaringsløsning til alle hjem

Aykasa midi foldekasse vil til hver en tid være den bedste opbevaringsløsning til alle hjem. En foldekasse fra Aykasa sørger for, at alle familiens ting vil blive organiseret, samtidig med at der er orden overalt i hjemmet. En foldekasse vil sørge for mindre oprydning, da en foldekasse vil indlede alle, alt fra store til små til at ligge på plads efter brug, som dermed vil forårsage mindre rod i rummet.

Aykasa foldekasse passer ind i alle hjem på grund af det enkelte design, derfor vil en foldekasse i farven light grey være et must. Farven lysegrå er neutral og vil derfor med garanti passe til den resterende indretning i hjemmet, uanset om det indebærer farver eller sort/hvid.

En funktionel foldekasse

Aykasa foldekasse fylder nærmest intet, og er derfor ideel til de mange børnefamilier Danmark over. En foldekasse fylder intet, samtidig med at den er rummelig. Aykasa foldekasse kan let foldes sammen, så den intet fylder, derfor kan den enten stå i tøjskabet, kommoden eller i skabet på værelset. Udover dette kan en foldekasse stables ovenpå hinanden, derfor vil de ikke tage gulvpladsen på værelset, som ofte er en bred problematik, når det omhandler opbevaring.

Aykasa foldekasse fås i mange forskellige farver, derfor kan du helt selv kombinere de fine farver med hinanden, som med garanti vil give det fineste udtryk på værelset. En foldekasse fås i forskellige størrelser, alt fra mini til maxi, derfor kan du helt selv vælge den størrelse, der passer bedst til din opbevaring og dine behov.

Leveringstiden vil være ca. 14 hverdage, da dette er en vare

Lignende produkter
Image
Image