60,00 kr.
Medlemspris
95,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 100,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6572
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Filibabba Badevinger Alfie - Wave Therapy

Til badeturen skal den lille da have nogle badevinger, så der trygt kan bades, uden fare for, at ryge under vandet. Badevinger vil skabe tryghed for den lille, og vil være den bedste hjælp når der skal læres at svømme.

Specifikationer

- Mål: H: 15 x B: 22 x L: 15 cm
- Farve: Wave Therapy - blå

Filibabba gør det trygt for dit barn at svømme

Skal den lille prøve at lære og svømme? Så skal der helt klart bruges badevinger. Om det så er på stranden eller i en pool. Med disse badevinger fra Filibabba kan du gøre vandet trygt for dit barn. Tag en bold med i vandet, og lad den lille prøve at svømme efter den - det vil helt sikkert være en svær, men også sjov, udfordring.

Forældrene kan nemt svømme med den lille, og lære den lille hvordan man gør. Hold på barnets hofter og hjælp ham/hende med at svømme gennem vandet. Når den lille selv hænger i vandet med badevingerne på, kan der sparkes løs under vandet, og på den måde kan der læres at træde vande - hvilket vil være brugbart senere hen.

Nemt håndterede badevinger i beroligende farve

Badevingerne er lette at puste op. Du tager blot gummidutterne ud, og bider blidt med tænderne på siden af luft indgangen, og så pustes der bare. Herefter lukkes indgangen ved at presse låget på, og herefter skal den mases ned i badevingen igen - så den lille ikke river sig på den. Disse badevinger er også smarte og nemme at få på. Du skal blotte hive ud i hver side, og så få armen igennem. Så er den lille klar til at hoppe i vandet!

Badevingerne er i en flot blå farve, og er dekoreret med søde små både. Farven blå minder os om vand og hav, og derfor passer farven perfekt til en badetur. Blå er også en farve der beroliger vores psyke, og derfor er det en ideel farve at have på, når man skal svømme for første gang.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image