Trybike løbecykel i metal, 3-hjulet, Grøn

SPAR 23%
999,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.300,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.625,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Trybike
Varenummer: TRTR7433
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Trybike trehjulet løbecykel, grøn

Denne trehjulede løbecykel fra Trybike er helt perfekt til de mindste. Her kan de nemlig komme fremad på cyklen helt uden pedaler, men i stedet bruge deres fødder til at skubbe af med. Derudover har cyklen tre hjul, og kan derfor allerede benyttes helt fra 2 års alderen. Denne Trybike løbecykel i grøn er designet i et super fedt retro look med brede beige gummihjul og brune detaljer på sadel og håndtag. Den kan tilpasses barnets højde, da både hjul, styr og sadel kan ændres i takt med at barnet vokser. Derudover kan cyklen laves om til en to hjulet løbecykel, når barnet er blevet for stor til de tre hjul.

Specifikationer:

- Fra 2-6 år
- Vægt: 6,3 kg
- Farve: Grøn
- 12 tommer hjul
- Sædet kan justeres fra 35 cm til 45 cm
- Kan laves om til en tohjulet løbecykel

Fordelen ved en løbecykel

Hvis dit barn er begyndt at vise interesse for cykler og gerne vil videre fra den lille plastik traktor, så er Trybike løbecyklen helt perfekt. Her får dit barn en cykel der kan indstilles så den passer helt perfekt til barnets størrelse og motoriske færdigheder. Her kan sædet justeres i højden fra 35-45 cm, styret kan ligeledes justeres og så har cyklen tre hjul. Pedaler kan være en vanskelig sag for en 2-3 årig og derfor er løbecyklen super smart. Her kommer barnet fremad ved at skubbe med benene og får derfor større fornemmelse for egen krop og bedre balance.

Fra trehjulet til tohjulet løbecykel

Når barnet en dag synes at den trehjulede løbecykel er blevet for kedelig og i stedet vil prøve kræfter med to hjul, så er løsningen super enkel! Trybike løbecykel er nemlig super smart, da helt selv bestemme om den skal have tre eller to hjul på. I dette sæt får du dele med, så du kan samle en trehjulet løbecykel, som barnet bruge i flere år. Så snart barnet er blevet for stor til de tre hjul, så kan du let fjerne et af baghjulene, så cyklen kun har to hjul. På den måde kan barnet bruge cyklen i mange år.

Lignende produkter
Image
Image