Trybike Løbecykel i metal, Rose

SPAR 20%
799,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.000,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.249,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Trybike
Varenummer: TRTR7432
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Trybike løbecykel, vintage rosa

De super populære løbecykler fra Trybike er allerede elsket af mange børn i Danmark. Det er den perfekte førstegangscykel til de helt små der endnu ikke har helt styr på hverken pedaler eller balancen. Her får barnet nemlig en cykel der skubbes afsted ved hjælp af fødderne og har på den måde fuld kontrol over farten. Når der er kommet fuldt drøn på, så kan fødderne hvile på en lille platform i bunden af cyklen og på den måde får barnet øvet sin balance.

Specifikationer:

- Fra 2-6 år
- Vægt: 5,2 kg
- Farve: Vintage Rosa
- 12 tommer hjul
- Sædet kan justeres fra 35 cm til 45 cm
- Ekstra hjul kan tilkøbes på shoppen, så den kan laves om til en trehjulet cykel

Vintage løbecykel

Løbecyklen har et flot vintage look med dens smukke Rosa farve, brune sadel og brede beige gummihjul. Trybike løbecyklen er en god start på livet som cyklist og fungerer som et mellemtrin inden barnet er klar til en cykel med pedaler. Her skal barnet bruge sine fødder til at skubbe sig i gang fra jorden, og så kan der ellers komme fuld fart på. Det er super sjovt for børnene og også smart for forældrene da det kan blive nemmere at have barnet med ud og handle, gå med hunden eller når I skal gå til børnehaven eller vuggestuen om morgenen. Dette kaldes derfor også en gå cykel, da barnet kan trille langsomt afsted, hvilket ikke i samme grad er muligt på en cykel med pedaler.

2-i-1 løbecykel

Hvis dit barn endnu ikke er helt klar til at køre på en cykel med to hjul, så har Trybike også skabt en løsning til dette. Du kan nemlig tilkøbe et ekstra hjul her på vores shop, så den tohjulede løbecykel bliver til en trehjulet cykel. Når dit barn så en dag er klar til at køre med kun to hjul, så er det super nemt og enkelt at skifte tilbage igen. Trybike løbecykel kan dermed følge dit barn i mange år frem.

Lignende produkter
Image
Image