Trybike løbecykel i metal, 3-hjulet, Vintage rose

SPAR 23%
999,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.300,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.625,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Trybike
Varenummer: TRTR7434
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Trybike trehjulet løbecykel, Vintage Rosa

Trybike har udviklet den første 2-i-1 løbecykel lavet af stål der både kan samles som en trehjulet og en tohjulet løbecykel. I dette sæt får du alle dele med, så cyklen både kan samles som en trehjulet, men også en tohjulet løbecykel. Et super populært valg, da cyklen her kan vokse i takt med barnet. Den trehjulede cykel kan allerede benyttes af børn fra 2 års alderen og med muligheden for at fjerne et hjul, så kan den følge dem helt til 6 års alderen. Cyklen med tre hjul vil hjælpe dem med at få en større fornemmelse for egen krop, styrke de motoriske færdigheder, samt forbedre deres balanceevne. Cyklen har et super fedt retro look og vil skabe glæde og fart mange år frem for dit barn.

Specifikationer:

- Fra 2-6 år
- Vægt: 6,3 kg
- Farve: Vintage Rosa
- 12 tommer hjul
- Sædet kan justeres fra 35 cm til 45 cm
- Kan laves om til en tohjulet løbecykel

Den perfekte cykel

Løbecyklen kan bruges i rigtig mange situationer og vil med stor sandsynlighed blive dit barns nye favorit transportmiddel. Den er virkelig smart når I skal gå med hunden, ned og handle, gå til vuggestuen eller børnehaven eller hen på legepladsen. Du kan opleve at få et mere selvstændigt barn der i den grad vil trives i at kunne køre på sin egen cykel helt uden hjælp. Derudover følger der et ark med klistermærker med i pakken, så dit barn kan sætte sit eget personlige præ på sin cykel. Det er bare en super smart cykel, der er den perfekte start på livet som cyklist.

For stor til den trehjulede?

Når dit barn en dag bliver for stor til at køre på en trehjulet cykel og synes det ville være sejere med en løbecykel på kun to hjul, så har du allerede løsningen derhjemme. Ved at skrue på et par møtrikker, kan den trehjulede Trybike cykel som dit barn har kørt på indtil nu, forvandles til en tohjulet løbecykel. Du skal blot fjerne et af de bagerste hjul og så er den klar til flere års brug.

Lignende produkter
Image
Image