Celly Trådløs børnemikrofon og speaker, Light blue

SPAR 32%
237,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 349,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

436,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Celly
Varenummer: NJCE3968
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Trådløs mikrofon og speaker - Light Blue

Nu kan den lille blive en vaskeægte popstjerne! Med denne trådløse mikrofon og speaker kan den lille synge igennem og lege kendt sanger. Den lille vil elske at synge igennem, og med mikrofonen kan der blive sunget alle barnets yndlingssange. Når vennerne er på besøg kan børnene holde deres helt egen version af MGP.

Specifikationer

- Mål: H: 5 x B: 6,5 x L: 22 cm
- Trådløs
- Funktioner: Ekko-effekt, voice changer, musikafspilning via bluetooth, AUX, MicroSD-kort
- 3W højttaler
- Genopladeligt batteri 1500 mAh
- Farve: Light Blue

Bring barnets indre superstjerne frem

Denne trådløse mikrofon og speaker er ikke kun en gave til barnet, men til hele familien. Med 3W højttaleren kan den bruges som den helt nye højttaler i hjemmet. Højttaleren kan spille højt nok, så den kan også godt bruges uden for. Dette vil være en fantastisk facilitet om sommeren, når i sidder på terrassen, eller når der skal høres radio om morgenen.

Hele familien vil helt sikkert få glæde af dette produkt. Mikrofonen vil give børnene timevis af sjov. Barnets indre superstjerne vil med sikkerhed komme frem med den! På en kreativ og sjov måde kan barnet have sjov med sang og sjove lyde.

Sjove funktioner og pæn dekoration

Denne mikrofon og speaker har en masse forskellige funktioner. Dette er blandt andet ekko-effekten, som vil gøre sangene en del sjovere for barnet - det er en funktion der helt sikkert vil blive elsket. Den har et batteri som holder i lang tid, og det er genopladeligt så mikrofonen og højttaleren kan bruges igen og igen.

Den flotte blå farve vil være et hit på børneværelset. Farven symboliserer kreativitet og styrke, og den vil være en smuk dekoration på børneværelset. I stuen kan den også stå og bruges som højttaler, hvor den vil skabe en livlig atmosfære.


:


Lignende produkter
Image
Image