Spar 32%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 237,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 237,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 237,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 624,00 kr.
Medlemspris 337,00 kr.
Vejl. pris 499,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 674,00 kr.
Medlemspris 400,00 kr.
Vejl. pris 499,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 674,00 kr.
Medlemspris 400,00 kr.
Vejl. pris 499,00 kr.
Viser 1 ud 6 af 6 (1 sider)

Celly

Celly er en italiensk virksomhed, som er førende inden for at designe innovativt udstyr, til børn. Produkterne fra Celly kan bruges både i hjemmet, når i er ude på tur, i fritiden eller når yndlings sporten dyrkes. Produkterne fra Celly kan også bruges af voksne, hvor de kan bruges på blandt andet kontoret. Alle produkter fra Celly er designet i en italiensk stil og design, og så kan de virkelig stille dit behov for at høre musik, om du er voksen eller barn.

Celly har specialiseret sig i at designe tilbehør i en enormt høj kvalitet, som er lavet i plastik og metal. Hos Celly finder du de fineste højtalere med mikrofon, som har bluetooth, i en enormt høj kvalitet. Med den gode kvalitet, som Celly tilbyder, får du altså produkter som du har glæde af i mange år.

Spred glæde med en Celly Mikrofon

Hos Celly finder du blandt andet den smarte børne mikrofon, som dit barn kan synge sig glad med. I bunden af en Celly mikrofon finder du en højtaler, hvor i nemt kan tilkoble en tablet eller smartphone, og derfor afspille barnets yndlingssange. På den måde kan dit barn nemt synge med på alle sine yndlingssange, og det bliver uden tvivl en fest for hele familien.

Se alle børne mikrofoner lige her!

En Celly mikrofon er trådløs og fuld af sjove muligheder! Højtaleren i bunden gør at barnet nemt kan høre sig selv når der bliver sunget, og så har i mulighed for at sætte sjove effekter på stemmen, så barnet kan opleve hvordan det føles at være en vaskeægte popstjerne.

Syng karaoke med Celly

Med de smarte Celly mikrofoner og højtalere, kan dit barn virkelig sætte gang i festen. Til højtalerne medfølger der en mikrofon, så de er altså helt perfekte til familiens lille sangfugl. Hos Celly finder du både den trådløse mikrofon med indbygget højtaler, og så finder du også en trådløs højtaler med mikrofon. Begge giver dit barn rig mulighed for at synge med på alle yndlingssangene, både alene og sammen med vennerne.

En Celly højtaler er så smart, fordi du nemt kan forbinde dem med din tablet eller smartphone, ved at bruge bluetooth, eller du kan bruge det AUX stik, som medfølger. Mulighederne er mange, og der er ingen tvivl om at dit barn vil elske en Celly mikrofon eller en Celly højtaler på børneværelset.

Den perfekte højtaler til børneværelset

En Celly højtaler kan ikke kun bruges til at synge i, den kan også bruges til at afspille barnets yndlingssange, og derfor fungerer den også perfekt som en højtaler på børneværelset. Samtidig har barnet også mulighed for at synge med på sangene gennem mikrofonen, og så føles det faktisk næsten lige som om, at det er barnet selv der synger sangen.

Med en Celly mikrofon og højtaler har dit barn også mulighed for at optage sin stemme, og senere afspille den igen. Når først sangen er optaget, kan dit barn også tilføje fede effekter, såsom ekko.

Et personligt præg på Celly

Med en Celly højtaler og mikrofon kan dit barn give yndlingssangene sit helt eget præg, og derefter afspille dem for dem du kender. Til de seje Celly højtalere og mikrofoner følger der et helt ark, med 10 3D klistermærker med, som dit barn helt selv kan sætte på sin højtaler. På den måde kan dit barn personliggøre sin nye højtaler, så den bliver lige som dit barn bedst kan lide den.

Til en Celly mikrofon og højtaler medfølger der et stik til opladning, og på en fuld opladning kan den holde strøm i 5 timer. Der er altså lagt op til en rigtig koncert, når barnet har fået sin mikrofon og højtaler fra Celly.