176,00 kr.
Medlemspris
374,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 299,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bright Starts
Varenummer: SCBR2285
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Rullende abe

En rullende abe vil være perfekt til aktiv leg. Med den rullende abe vil legen blive til et hit blandt de mindste. Forældrenes lille guldklump vil få rig mulighed for at kravle afsted og fange aben. Den rullende abe er let at anvende for de mindste, da aben blot med et enkelt tryk på hovedet vil rulle afsted.

Specifikationer:

- Indeholder ingen farlige kemikalier
- Mål: 14 x 19,3
- Alder: Fra 6 mdr.

Rullende abe vil sætte gang i aktiviteten blandt de mindste

Den rullende abe vil sætte gang i aktiviteten blandt de mindste. Gennem dette design vil barnet få rig mulighed for at bevæge sig frit, samtidigt med at have tonsvis af sjove øjeblikke. Så snart aben ruller afsted vil barnet kunne kravle afsted efter aben. Derfor er aben ideel til barnet, der endnu ikke har lært at kravle, da den rullende abe vil motivere barnet til at kravle afsted.

Den rullende abe lyser, samtidigt med at spille musik, så snart den ruller afsted. Her vil musikken sørge for at pirre barnets fantasi, hvor de mindste får mulighed for at forestille sig tonsvis af billeder og historier i hovedet, bedre bliver det ikke.

Rullende abe indleder til aktiv og sjov leg

Den rullende abe vil indlede til tonsvis af sjov og aktiv leg, hvor de mindste vil få udviklet sine motoriske færdigheder. I takt med, at barnet begynder at kravle, så vil han eller hun lære at skubbe fra med armen, samtidigt med at vippe med maven og dermed skubbe sig frem. Så snart barnet kravler, så vil musklerne styrkes, hvor barnet lærer at bevæge sig frit i alle retninger. Dette vil give barnet de bedste forudsætninger for en motorisk udvikling, som er vigtigt for barnet senere i livet. Derfor vil den rullende abe være et hit blandt de mindste.

Ethvert barn vil elske at fange den rullende abe, her vil barnet blive udfordret, samtidig med en sjov og udviklende leg er i spil.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image