280,00 kr.
Medlemspris
561,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 449,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Le Toy Van
Varenummer: ROLE3265
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Le Toy Van lægetaske

Le Toy Van lægetaske sørger for at give plads til sjov leg, samtidig med at stimulere barnet gennem legen. Med Le Toy Van lægetaske vil stimulere barnets motorik, samtidig med at sætte gang i rollelegen blandt de mindste.

Le Toy Van lægetaske er produceret af gode og holdbare materialer, som dermed giver produktet en lang holdbarhed. Dette resulterer i, at designet kan gå i arv fra barn til barn.

Specifikationer:

- Alder: 3+
- Indhold: Saks, medicinflasker, stetoskop, reflekshammer, sprøjte mm.
- Materiale: Træ

Le Toy Van lægetaske i et fint design af instrumenter i træ

Le Toy Van lægetaske har et fint og iøjnefaldende design, der aldrig vil gå af mode. Dette design præges af modernitet, samtidig med en god kvalitet. Designet besidder utallige af fine instrumenter i et godt og holdbart materiale.

Le Toy Van lægetaske indebærer ansvarlige materialer, herunder gummitræ fra de genplantnings-skove. Le Toy Van lægetaske har en etisk proces, hvor der er taget godt hånd om et velfungerende indkøb af materialer. Le Toy Van lægetaske indeholder fine instrumenter af træ, hvor træet ikke har fået tilsat diverse farlige kemikalier, da materialet ofte vil være i kontakt med barnets hud og mund. Derfor kan forældre trygt tildele produktet til deres lille guldklump.

Giv barnet mulighed for at være læge med Le Van Toy lægetaske

Le Van Toy lægetaske giver barnet utallige af muligheder for en sjov og mindeværdig leg. Ethvert barn vil kunne skabe utallige af sjove stunder enten på egen hånd, eller i fællesskab med familie og legekammerater.

Le Van Toy lægetaske gør det let for barnet at være sin helt egen læge for en dag, hvor ethvert barn vil sætte stor pris på dette. Le Van Toy lægetaske vil sørge for at barnet kan indtræde i sin helt egen verden, hvor barnet lærer at udforske legen og de mange instrumenter.

Le Van Toy lægetaske har den rette mængde af læge instrumenter, hvor ethvert barn har mulighed for at føle sig, som en faglært læge. Alle børn vil elske at føle sig unik, samtidig med at være han eller hendes helt egen rolle i hverdagen.

Lægetaske Le Toy Van udsmykker børneværelset fint

Lægetaske Le Toy Van vil altid udsmykke børneværelset gennem det fine og iøjnefaldende design. Designet vil sørge for at fylde børneværelset med mindeværdige øjeblikke, samtidig med at sætte et smil på ethverts barn læber.

Lægetaske Le Toy Van vil samtidig med at udsmykke børneværelset sørge for at opmuntre barnet til at udvikle tonsvis af sociale færdigheder gennem den sjove og lærerige leg.

Med Lægetaske Le Toy Van kan barnet let påbegynde legen, da læge sættet er let at tilgå for de mindste. Lægetaske Le Toy Van er ideelt at have med på farten, for eksempel med på ferien. Ethvert barn vil elske at have han eller hendes helt egen lægetaske med overalt, uanset hvor turen går hen. Dette vil med garanti resultere i sjov og lærerig leg på alle tidspunkter af døgnet.

Bidrag med gode øjeblikke blandt børnefamilien med Le Van Toy lægetaske

Le Van Toy lægetaske vil bidrage med de bedste øjeblikke på tværs af relationer og forskelligheder. Lægetaske Le Toy Van gør det let at påbegynde fælles leg, hvor hver person har mulighed for at være sin helt egen rolle, alt efter ønske. Med en lægetaske kan både barn og forældre skabe de bedste og mest mindeværdige stunder med det største smil på læberne.


Ethvert barn vil elske at tilbringe tid med mor eller far gennem Lægetaske Le Toy Van, hvor dette vil resulterer i kvalitetstid mellem barn og forældre, lige til billedbogen. Lægetaske Le Toy Van gør det let for barnet at undersøge forældre med de adskillige af lægeinstrumenter.

Lægetaske Le Toy Van forbereder barnet på lægebesøget

Lægetaske Le Toy Van vil løbende forberede barnet på lægebesøget. Et lægebesøg kan ofte virke skræmmende for de mindste, da barnet er omgivet af uvante rammer, samtidig med, at barnet bliver repræsenteret for uvante instrumenter, der ofte vil virke skræmmende for forældrenes lille guldklump.

Med Lægetaske Le Toy Van vil lægebesøget blive en tand lettere for de mindste, da barnet gennem legen med en lægetaske vil blive repræsenteret for mange lægeinstrumenter, hvor barnet vil få en forståelse for, at lægebesøget slet ikke farligt.

Giv plads til fælles leg med Le Van Toy lægetaske

Le van Toy lægetaske giver plads til en skøn fælles leg blandt hele børnefamilien. Lægetasken gør det let og elegant at kreere minder på tværs af hele børnefamilien, da doktorlege har en bred aldersgruppe. Gennem Le Van Toy lægetaske får barnet lov til at undersøge, enten søskende eller forældre gennem de mange lægeinstrumenter en lægetaske fra Le Van Toy besidder.

Giv forældrenes guldklump et kendskab til kroppen med Le Van Toy lægetaske

Le Van Toy lægetaske formår at give barnet en skønt kendskab til han eller hendes krop. Gennem en lægetaske får barnet lov til at undersøge sin egen krop, samtidig med forældre eller søskendes krop. Krop, sanser og bevægelse spiller en central rolle i barnets udvikling, derfor er det vigtigt, at barnet har et kendskab til kroppen.

Lægetaske Le Toy Van sætter gang i rollelegen

Lægetaske Le Toy Van vil løbende sørge for at sætte gang i rollelegen blandt de mindste. Gennem denne rolleleg vil barnet lærer at udtrykke empati, samtidig med at barnet vil få en bred forståelse, hvor barnet lærer at sætte sig ind i andres følelser og forskellige behov.

Gennem rollelegen med Lægetaske Le Toy Van vil barnets fantasi styrkes i sammenspil med, at rollelegen vil tildele barnet en identitet, der vil resulterer i at barnet løbende vil få en social forståelse. Gennem en rolleleg med lægetaske Le Toy Van vil barnet have mulighed for at udtrykke han eller hendes følelser, samtidig med at bearbejde forskellige oplevelser.

Le Van Toy lægetaske stimulerer barnets motorik

Le Van Toy lægetaske vil løbende sørge for at stiumlere barnet motorik. Motorikken er væsentligt for barnet, da motorik spiller en vigtig forudsætning for, at barnet har gode motoriske forudsætninger i livet. Disse motoriske færdigheder har en betydning for barnets selvfølelse og deltagelse i de sociale sammenhænge. Le Van Toy lægetaske formår at gøre det til en realitet, at barnet kan bevæge sig frit rundt i hjemmet og udfordre sine motoriske færdigheder, samtidig med at være fysisk aktiv.

Lægetaske Le Toy Van i en vintage stil

Lægetaske Le Toy Van har en fin og enkel vintage stil, der aldrig vil gå af mode. Denne vintage stil vil fange blikket blandt enhver, samtidig med at tildele et fint element til rummet. Dermed kan en lægetaske Le Toy Van i en vintage stil sagtens stå fremme i hjemmet, da produktet er vellavet og enkelt.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image