SES Creative Lægetaske til børn

SPAR 26%
118,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 160,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

200,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke SES Creative
Varenummer: ROSE4914
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Lægetaske

Lægetaske er perfekt til alle lægeinstrumenter, hvor barnet kan have alle læge instrumenterne til legen samlet et sted. Denne lægetaske vil indlede til en sjov leg blandt de mindste, hvor denne leg vil sørge for at gøre lægebesøget lettere for barnet, samtidig med at barnet kan skabe sin helt egen rolleleg.

Specifikationer:

- Alder: +3 år
- Indleder til rolleleg
- Forbereder barnet på lægebesøget

En lægetaske der gør lægebesøget lettere

En lægetaske sørger for at samle alle de nødvendige ting til doktorlegene, hvor ingen af tingene vil forsvinde i mængden på børneværelset. En lægetaske vil sørge for at give forældrenes lille guldklump et indblik i, at lægebesøget slet ikke er skræmmende. Gennem en lægetaske vil barnet få et indblik i, hvad de forskellige lægeinstrumenter kan, som dermed vil vise barnet at de forskellige instrumenter slet ikke er farlige for den lille.

En lægetaske har mange fordele, som vil gøre hverdagen en tand sjovere og mere eventyrlig blandt de mindste. En lægetaske vil skabe de bedste minder for barnet og familien, samtidig med at bidrage med en god rolleleg i hjemmet. Denne rolleleg vil barnet få en forståelse for sine legekammeratens måde at gøre tingene på og dermed få et helt nyt og anderledes indblik.

En lægetaske samler hele familien

En lægetaske sørger for at samle hele familien, hvor denne lægetaske sørger for at sætte gang i en sjov doktorleg, hvor hele familien kan være med. Denne lægetaske vil samle hele familien, hvor denne doktorleg vil skabe en skøn kvalitetstid blandt børn og voksne.

En lægetaske giver plads til en sjov leg, hvor denne leg intet fylder. Gennem en lægetaske vil barnet have mulighed for at lege doktor for en dag, hvor forældrenes lille guldklump vil elske at undersøge, enten forældre eller søskende gennem de adskillige af lægeinstrumenter en lægetaske besidder. 

Lignende produkter
Image
Image