112,00 kr.
Medlemspris
236,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 189,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Hape
Varenummer: MACW1465
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Lægesæt

Et lægesæt i rød er ideel til de mindste blandt børnefamilien. Dette lægesæt vil forberede barnet på lægebesøget og dermed gøre lægebesøget mindre skræmmende for de mindste. Et lægesæt i rød vil sætte gang i timevis sjov leg blandt de mindste, hvor barnet enten kan lege på egen hånd, eller i fællesskab med familiemedlemmer eller legekammerater.

Specifikationer:

- Indhold: Taske, sprøjter, stetoskop mm.
- Forbereder barnet på lægebesøget

Lægesæt forberede barnet på lægebesøget

Lægesæt er ideel til de mindste børn, der ofte frygter lægebesøget. Dette lægesæt vil forberede barnet på lægebesøget, så barnet dermed ikke vil blive overrasket over de adskillige af instrumenter ved lægen. Et lægesæt vil sørge for at give et barnet et indblik i lægebesøget, hvor barnet dermed vil have et kendskab til de forskellige situationer, der ofte finder sted, under et lægebesøg.

Lægesæt vil sætte legen i gang blandt de mindste, hvor barnet har mulighed for at undersøge, enten forældre eller tøjbamsen for diverse sygdomme. Dermed får barnet lov til at være sin helt egen helt i hjemmet blandt børnefamilien. Dette lægesæt i rød er det ultimative og ideelle lægesæt til barnet, hvor dette lægesæt vil sætte gang i doktorlege blandt børnefamilien, hvor denne leg vil fortsætte i timevis.

Et lægesæt i rød er den ideelle fællesleg

Lægesæt er den ideelle fællesleg til børnefamilien. Dette lægesæt vil sætte gang i timevis af sjov fælles leg, hvor der kan kreeres en skøn kvalitetstid blandt børnefamilien. Et lægesæt vil sætte gang i rollelegen blandt de mindste, hvor denne rolleleg vil sørge for, at barnet får en forståelse for andre, hvor den lille lærer at tage hensyn og accept. Denne rolleleg vil hjælpe barnet gennem situationer, som børn ofte kan have svært ved at forholde sig til.

Lægesæt har det fineste design, hvor dette design er fint og autentisk. Et lægesæt indeholder mange redskaber, som vil gøre den autentiske doktorleg til en realitet. Med et lægesæt i rød kan den lille lytte til patients hjerte gennem stetoskopet.

Lignende produkter
Image
Image