Little Dutch Lægesæt

SPAR 40%
173,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 289,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

361,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Little Dutch
Varenummer: SCLI3495
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Lægesæt

Lægesæt er den ultimative leg til børn. Denne leg vil skabe kvalitetstid, hvor hele familien kan være med på samme tid. Lægesæt vil forberede barnet på lægebesøget, og dermed sørge for at gøre lægebesøget mindre uforudsigeligt. Lægesæt har et fint design og i en passende børnestørrelse til de mindste.

Specifikationer:

- Forbereder barnet på lægebesøget
- Indhold: Stetoskop, plaster, termometer, blodtryksmåler osv
- En god rolleleg for børn

Lægesæt starter rollelegen i hjemmet

Lægesæt vil sørge for at sætte gang i rollelegen i hjemmet. Denne rolleleg vil sørge for, at barnet bliver styrket gennem udviklingen, hvor dette vil hjælpe barnet gennem adskillige af situationer. Denne leg vil fortsætte i timevis, hvor legen vil falde i smagen hos ethvert barn, selv det kræsne barn.

Lægesæt vil gøre det til en realitet, at barnet kan have en fælles leg med familien, hvor alle kan være med, hvor barnet, som doktor får lov til at undersøge familiemedlemmer og legekammerater. Gennem legen med et lægesæt vil barnet blive klogere, hvor den lille vil have en fest gennem denne doktorleg.

Et lægesæt der gør lægebesøget sjovere

Lægesæt sørger for at bringe smilet frem blandt alle, både børn og voksne. Gennem lægebesøget vil barnet opleve et anderledes autoritetsforhold, end han eller hun er vant til. Derfor vil det enkelte barn ofte finde dette lægebesøg skræmmende, som vil gøre barnet mere usikker, under lægebesøget. Dette vil et lægesæt sætte en stopper for, da et lægesæt vil forberede barnet på lægebesøget.

Lægesæt vil være en rolig og afslappende leg for barnet, der ikke vil være larmende og forstyrrende. Denne leg vil give barnet en rolig oplevelse, hvor barnet samtidig under legen vil få en bedre forståelse for lægebesøget og hvilke situationer, som kan finde sted ved lægen, som med garanti vil give barnet den bedste oplevelse ved lægebesøget næste gang.

Lignende produkter
Image
Image