Filibabba Sutter, +6 mdr., Dark Blue, 2 stk.

SPAR 42%
35,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 60,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

75,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI3211
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabbas Sutter 2 pk., +6 mdr. - Dark Blue

Filibabbas 2 pk. sutter i farven Dark Blue Filibabba har designet 15 flotte slags farver i to forskellige slags størrelser. Filibabbas sutter er lavet af 100% silikone og polypropylen, så dit barn kan have en behagelig sut i munden.

Der anbefales at sutterne bliver rengjort hver gang inden de bliver brugt, og bliver skiftet ud efter 1-2 måneder.

Specifikationer

- Vægt: 8 gram
- Højde: 3 cm
- Materiale: 100% silikone og polypropylen
- Længde: 6 cm
- Bredde 5 cm
- Farve: Dark blue

Brug af sutten

Sutten kan bruges til børn fra 6 måneder og op. Sutten findes i mange farver, men Dark blue har en flot farve, og vil fremhæve dit barns ansigt. Farven ville matche til alt slags tøj da den er meget basic. Der anbefales at sutten bliver skiftet ud efter 1-2 måneder og at sutten bliver rengjort inden hver brug.

Sutten er lavet af 100% silikone og polypropylen, hvilket gør sutten rigtig rar at have i munden og give dit barn en god oplevelse med sutter.

Derudover er sutten designet så skjoldet på sutten er bueformet øverst oppe så der er plads til barnets næsetip. Sutten er også designet med lufthuller så der kommer luft ind mod munden. Til sidst har sutten en sikkerhedsring som der kan komme en suttesnor i så dit barn kan have sutten hængende rundt om halsen.

Inden brug af sutten

Inden du bruger sutten skal de steriliseres, det du skal gøre er at lægge den i kogende vand i cirka 5 minutter, eller følge “sterilisering af sutten i mikroovnen” i den vedlagte manual.

Tjek at sutten er i orden, det gør du ved at trække sutten rundt i alle retninger. gør det hver gang inden du giver dit barn sutten. Hvis du finder skader eller slitage på sutten skal du skaffe en ny og smide den anden ud. 
Lignende produkter
Image
Image