Filibabba Sutter, 0-6 mdr., Chocolate, 2 stk.

SPAR 42%
35,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 60,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

75,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI3223
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Sutter 2-pak, Chocolate 0-6 måneder

Disse super fine sutter, i den smukke chokolade farve er produceret med symmetrisk suttehoved af blød og holdbar klar silikone.

Suttens skjold er har en buet form foroven, som giver rigtig god plads til babys næsetip, derudover har sutten små huller i begge sider, som giver luft omkring babys mund. Sutten har en solid sikkerhedsring, som gør det muligt at sætte sutten i en fin suttesnor, så sutten altid er ved baby.

Husk at skolde sutten, inden brug for at sterilisere den og gør det derefter jævnligt. Suttehovedet kan med tiden blive mør, så husk at tjekke sutten og skift den ud ved brug og slitage. Det anbefales at udskifte sutterne efter 1-2 måneders brug af hensyn til sikkerhed og hygiejne.

Specifikationer:

- 2-pak
- Farve: Chocolate
- Alder: 0-6 måneder
- Skold sutten inden brug

Trygt for baby

Udover at denne sut er super fin i farven, kan baby også finde rigtig meget tryghed i sutten. De fleste finder rigtig meget tryghed i sutten og også rigtig meget ro i sutten. Sutten er et barns sikkerhed og den giver bare barnet noget ekstra tryghed, hvis mor og far er væk et øjeblik.

Den lille vil helt sikkert elske denne sut, da der i denne sut er en lille bue, som gør plads til babys næsetip. Baby vil synes at det er behageligt, både fordi at der er en ventilationshuller, som giver luft til munden og den lille bue som giver plads til den lille næsetip.

Chocolate

Sutterne i denne farve, passer til det meste, da det er en meget neutral men mørk farve. Denne sut kan fås i super mange farve, hvilket gør at de passer til alt.
Det er en rolig farve, for både baby og andre, da den som nævnt er meget mørk. Til sutterne kan der også fås forskellig farve suttesnor som gør, at baby altid har sutten på sig. Chocolate er bare en super fin farve og den passer som nævnt til alt.

Lignende produkter
Image
Image