134,00 kr.
Medlemspris
288,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 230,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6607
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Silikone Spisesæt - Peach

Filibabbas silikone spisesæt i farven peach er meget speciel især i farven. Deres spisesæt består en af kop, en skål og en tallerken. Sættet er lavet af 100% silikone med sugekopper under skålen samt tallerknen.

Der anbefales at sættet bliver vaskes i varm vand med neutralt vaskemiddel inden det kommer i brug.

Specifikationer:

- Vægt: 700 gram
- Materiale: 100% silikone
- Bredde: 19 cm
- Højde: 9 cm
- Længde: 19 cm

Flot design men også praktisk

Filibabbas silikone spisesæt har et flot og meget neutralt design. Den flotte peach farve giver rummet et friskt udseende og er meget øjne fangede. Farven gør så rummet ikke kun er basic farver men at der stadig er lidt farve at se. Sættet er lavet af 100% silikone og gør sættet meget blødt at holde og røre ved.

Sættet er ikke kun flot men også vildt praktisk! Sættet er nemlig lavet af silikone som formindsker ulykker derhjemme og gør sandsynligheden for at dit barn smadre et glas eller lignende meget mindre. Det består er en kop i passende størrelse så barnet kan holde rundt om det, en fin skål til morgenmad eller andet og til sidst en fin tallerken. Ud over det er sættet designet med sugekopper under skålen og tallerknen som gør risikoen for at dr bliver spildt mad ud over det hele meget mindre.

Sættet kan tåle den del

Sættet kan tåle at komme i opvaskemaskinen på højeste grad. Det kan også tåle at komme en tur i ovnen på maks 200 grader, eller en tur i mikroovnen eller fryseren. Der anbefales at sættet bliver vaskes i varm vand med neutralt vaskemiddel inden det kommer i brug.

Med på tur eller lignende

Filibabbas spisesæt kan nemt komme med på ture, da det nemt kan pakkes ned i tasken. Sættet har nemlig den størrelse som gør at det sagtens kan pakkes ned og komme med hjem til bedsteforældre eller videre et andet sted.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image