59,00 kr.
Medlemspris
125,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 100,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6625
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Silikone knive 3-pak - Stone Grey

Filibabbas silikone knive 3-pak i stone grey er meget basic og praktiske. De er super gode til når dit barn skal lære sig selv teknikken i at skære med en kniv. De kan nemt pakkes ned og er lavet af 100% rustfrit stål samt silikone håndtag. Knivene vil passe ind uanset hvilken stil du har, da knivene har den flotteste grå farve.

Knivene anbefales at blive vasket i varmt vand med neutralt rengøringsmiddel inden brug af dem.

Specifikationer:

Materiale: 100% rustfri stål og silikone.
- Vægt: 90 gram
- Højde: 1 cm
- Bredde: 6 cm
- Længde: 14 cm

Knivene må gerne vaskes

Knivene må gerne vaskes i opvaskemaskinen på højeste varme. De kan også tåle at komme i fryseren og i ovnen på maks 200 grader. Knivene kan ikke tåle at komme i mikrobølgeovnen. Der anbefales at knivene bliver vasket i varmt vand med neutralt rengøringsmiddel inde de bliver taget i brug.

Effektive og pæne

Filibabbas 3-pak knive har et flot design samtidig med at de er effektive. Knivene er lavet med et silikone håndtag som er bløde og rare at holde rundt om. Til at skære med er der 100% rustfri stål, og knivene er ikke sindssyg skarpe så dit barn vil ikke risikere at skære sig. Knivene passer perfekt i størrelsen til de små hænder, og kan godt tåle at falde på gulvet.

Den flotte stone grey vil passe godt ind i dit hjem hvis du er glad for basic farver. For den grå farve ville passe ind i hvert et rum og give rummet et godt udseende. Knivene ser flotte ud samtidig med at de er brugbare.

Knivene kan nemt blive pakket ned og komme med på tur hjem til bedsteforældrene eller andet. De kan også gives i gave til dine venners barn eller noget lignende.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image