378,00 kr.
Medlemspris
686,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 549,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2567
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Pusletaske Quilt Wild Rose

Denne super flotte og praktiske pusletaske i farven wild rose i smuk quiltet kvalitet. Tasken er en lidt større end almindelige pusletasker og har derfor også mange flere anvendelsesmuligheder, den kan nemlig både bruges som rejsetaske til weekenden eller stor pusletaske med plads til alt hvad man skal bruge og ekstra. Så denne pusletaske er jo virkelig praktisk med de mange rum, som holder styr på tingene i tasken. i kender alle det, at det kan rode ret meget i pusletasken, men med disse rum kan der holdes styr på diverse ting.

Tasken kan nemt tørres af hvis det bliver nødvendigt, men ellers kan den også vaskes i vaskemaskinen, ved maksimalt 30 grader.

Specifikationer:

- Længde: 45 cm
- Højde: 30 cm
- Bredde: 15 cm
- 100% økologisk bomuld
- Farve: Rose

Indretning i tasken

Tasken er i et super flot mønster og i en virkelig fin rose farve. Farven giver lige lidt ekstra til enten barnevognen eller outfittet. Tasken har en fin rosa farve med fine gulddetaljer på spænder og lynlåse. Tasken har et brunt mærke på fronten med “Filibabba” indprintet i det imiterede læder.

Filibabba pusletasken åbnes på fronten med en guld lynlås og består af et stort rum. På taskens inderside er fire lommer, med en elastikkant i tippen der holder tingene i rummene fast. På taskens ene yderside er en lukket lynlåslomme og på begge sider er to åbne lommer.

Tasken er som nævnt indrettet med mange rum, så der altid er styr på indholdet i tasken. Der medfølger en skulderstrop for nem montering på barnevognen eller til at have over skulderen når man er på farten.

Wild rose og quilt

Ikke nok med, at pusletasken er super praktisk, er den også mega stilet. Er man til farver, er denne jo perfekt. Den har den flotteste rosa farve, som umiddelbart bedst ville passe til en lille pige. Pusletasken ville både passe til dig, som primært skal bære rundt på den, men ville helt sikkert også pynte fint, på barnevognen.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image