Filibabba Pusletaske, Deeply Red, fløjl

SPAR 35%
326,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 499,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

624,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI4976
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Pusletaske, Deeply Red (Fløjl)

Er du også træt af, at din taske ikke kan indeholde alt det du har brug for til turen? Så er du kommet til det rette sted! Denne pusletaske er klar til ture med dig, og rumme alle de ting, som dine andre tasker ikke har plads til. En masse små rum i denne taske og den gode størrelse - dette vil gøre denne pusletaske, til en taske du ikke kan leve uden.

Specifikationer

- Mål: H: 25 x B: 16 x L: 35 cm
- Materiale: 97% økologisk bomuld, 3% økologisk spandex
- Coating: 100% phthalat fri PU
- Farve: Deeply red

Nem organisering af dine ting i denne pusletaske

Denne pusletaske er en del af Filibabbas fløjlserie. Den er designet til mor og barn, og er rigtig praktisk når i skal på tur. Denne taske indeholder en masse små rum, så du nemt kan organisere din pusletaske, og holde styr på hvor alle dine ting er.

Brug tasken når du tager ud af huset. Den har en praktisk størrelse, så den er let at have med, og der er plads til alt det nødvendige. Om det er forlystelsespark, vandland, fødselsdag eller andet, så er tasken let at have med sig.

Vandafvisende inderside med flot kontrast af farver

Denne taske tåler vaskemaskine ved 30 grader, og dermed kan du altså vaske din taske efter behov. Den tåler dog ikke tørretumbler, men tåler strygning ved medium varme - maks 150 grader.

Tasken er coated på indersiden. Dette gør altså at den er både vand- og smudsafvisende. På den måde kan du altså nemt holde din taske ren indeni.

Indeni tasken er den designet med printet “Cosmos Daydream” i farven doeskin. Denne farve står i god kontrast med den flotte mørkerøde farve. På den måde får man altså skabt et flot og stilrent design.

Lignende produkter
Image
Image