HAY kasse: Mint, Small

SPAR 18%
32,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5098
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

HAY kasse: Mint, Small

Når der skal skabes orden i hjemmet, er de populære Hay kasser ideelle til netop dette. Med kasserne kan du skabe ro og orden i alle tingene i hjemmet, om det er håndklæder, køkkenredskaber eller legetøj. Kasserne kan bruges til det hele!

Specifikationer:

- Mål: H: 10,5 x B: 17 x L: 26,5 cm
- Størrelse: Small
- Farve: Mint

Praktisk opbevaring til hjemmet

Med en Hay kasse i størrelsen small, kan du hurtigt få skabt en helt ny slags orden. Da det er en lille kasse giver den dig mulighed for at få skabt orden i de lidt mindre elementer. I skabet kan den eksempelvis bruges til opbevaring af sokker, undertøj eller små trøjer.

På badeværelset kan disse kasser bruges til at skabe orden i jeres forskellige ting. Her kan i have en kasse hver, og så kan i på den måde have jeres ting samlet, i stedet for de flyder rundt og roder i skufferne.

I badet kan en kasse som denne sagtens bruges. Her kan den stå og opbevare shampoo, balsam og hvad der ellers høre til. På den måde undgår i også at få mærker fra shampoo’en på gulvet.

Skab en livlig atmosfære

Efter lidt tid kan Hay-kassen godt blive lidt snavset. Ved hjælp af en fugtig klud kan det hurtigt komme væk, og kassen er så god som ny. Det smarte ved kassen er, at hvis den ikke er i brug i noget tid, kan den foldes sammen og gemmes væk.

Den flotte grønne farve vil helt sikkert stå ud i hjemmet. På et lidt ensfarvet badeværelse kan en Hay kasse i denne farve skille sig ud, og skabe lidt liv i rummet. I køkkenet kan kassen bruges til opbevaring af frugter, og dermed også give lidt flere farver til rummet, og skabe en mere livlig atmosfære.
Lignende produkter
Image
Image