HAY kasse: Off-White, Small

SPAR 18%
32,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5096
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

HAY kasse: Off White, Small

HAY kasse Off White, Small er nem at matche ting med og er samtidig effektiv. Kassen har en fin størrelse hvor der kan være plads til selv de mindste ting.

Kasserne findes i tre størrelser og en masse flotte farver.

Specifikationer:

Farve: Off White
- Mål: 26,5x17x10,5 centimeter

Flot design

HAY kasserne har et meget unikt og flot design. Farven Off White er meget neutral og en basic farve, den er hverken en varm eller kold farve og derfor passer til alting. Farven passer til alle farver og kan matches med alt.

Kassen er designet med to håndtag i hver sin ende som gør det muligt at bære rundt på kassen uden den ville smutte ud af hænderne. Derudover er bunden på kassen lukket så der ikke er chance for at tingene ville falde ud. Som prikken over i’et har kassen et flot mønster på siden, nogle aflange huller som gør kassen mere åben og speciel.

God størrelse, effektiv og brugbar

Kasserne har en virkelig god størrelse. Der er tre størrelser Small, Medium og Large som gør det muligt at opbevare alt fra små til store ting. Du kan opbevare alt fra puder til smykker. Så hvis du er et rigtig ordensmenneske er HAY kasserne en god til for dig.

Størrelsen Small er god til de lidt mindre ting som nemt forsvinder. Kassens mål er 26,5x17x10,5 centimeter, og kan derfor stå mange steder.

Kasserne er virkelig effektive da de kan stables ovenpå hinanden. Så hvis du ikke har særlig meget plads så er kasserne kǵode til at opbevare mange ting på lidt plads. Kasserne kan foldes nemt sammen til når de ikke er i brug.

Kasserne kan bruges som opbevaring til legetøj på børneværelset, til opbevaring af produkter på badeværelset eller noget praktisk på kontoret.


Du vil enten få leveret en kasse fra HAY eller Aykasa. Det er den samme kasse, som bliver produceret med samme design og på samme fabrik.


:

Lignende produkter
Image
Image