32,00 kr.
Medlemspris
49,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 39,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5097
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

HAY kasse: Blush, Small

HAY kasse Blush, Small er en neutral, basic og virkelig brugbar flot kasse. Kassen har målene 26,5x17x10,5 centimeter og er derfor ikke særlig stor men stor nok til smykker eller noget lignende.

Specifikationer:

- Farve: Blush
- Mål: 26,5x17x10,5 centimeter

Perfekt størrelse og effektive

HAY kasserne har nogle rigtig gode størrelser, men specielt Small er en god størrelse. Størrelsen på den er nemlig ikke særlig stor, dermed kan de små ting som nemt forsvinder blive opbevaret og nemt findes når tingene skal bruges. Målene på kassen i Small er 26,5x17x10,5 centimeter.

Hvis du også er en type der har brug for at vide hvor dine ting er, så er HAY kasserne lige noget for dig. De findes i tre størrelser Small, Medium og Large. Så du kan opbevare alt fra små ting til store ting. Kasserne kan derudover være i alle de rum du vil have dem i. De kan nemlig foldes sammen og rykkes rundt på.

Flotte og brugbare

Kasserne har et utroligt flot design. Kasserne er designet med to håndtag i hver sin ende så kassen kan bæres rundt på en sikker måde. Derudover har kassen en lukket bund så intet kan falde ud af. På siderne er der et flot mønster, det er en masse aflange huller som giver kassen et specielt udseende men samtidig gør at kassen ikke er helt lukket.

Farven er en rigtig basic og neutral farve som vil passe til alle slags farver. Farven Blush er en meget fin og unik farve som fanger dit øje. 

Kasserne er rigtig brugbare. Du kan bruge kasserne til lige hvad du vil. De kan opbevare dit barns legetøj, opbevare smykker, papir eller noget helt andet. Derudover findes kasserne i tre størrelser og dermed kan have opbevaringsplads til alle slags størrelser.


Hvis du nu bor et sted hvor du skal udnytte den plads der er, så er HAY kasserne et rigtig godt bud til dig. Kasserne kan nemlig stables ovenpå hinanden så du kan udnytte den plads der er, men samtidig opbevare det der skal opbevares.

Lignende produkter
Image
Image