HAY kasse: Electric Blue, Small

SPAR 18%
32,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA8692
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

HAY kasse: Electric Blue, Small

HAY kasse Electric Blue, Small er en flot, basic og rigtig effektiv kasse. Kassen kan bruges til lige hvad du vil bruge den til. Kassens farve er en farve der matcher til alle slags farver. Målene på kassen er 26,5x17x10,5 centimeter og gør det muligt at have den lige hvor du vil.
Kasserne findes i tre størrelser og mange andre flotte farver.

Specifikationer

- Farve: Electric Blue
- Mål: 26,5x17x10,5 centimeter

Effektiv og brugbar

HAY kasser er meget effektive. Du kan opbevare lige hvad du vil i dem. Hvis du er et ordensmenneske så er HAY kasserne rigtig gode til at organisere dine ting. Du kan bruge dem til at opbevare smykker, produkter, legetøj eller noget helt andet. Kasserne kan være i alle rum så hvis du mangler noget til at opbevare dine ting på badeværelset eller køkkenet er det en mulighed. Kasserne kan stables og foldes sammen uden problemer.

Kasserne findes i størrelserne Small, Medium og Large.

Fantastisk størrelse og pæn

Kassen har en perfekt størrelse med målene, 26,5x17x10,5 centimeter, så det er muligt at opbevare de lidt mindre ting. Kasserne er gode til at bruge den plads der er. De kan nemlig stables så du kan bruge så lidt plads som du vil men stadig have plads til de ting der skal passes på.

Farven Electric Blue er en flot kraftig farve som matcher alle slags farver. Kassen er god til at fange øjet og kan stå lige hvor du vil uden det ser grimt ud.

Kassens design et til gengæld speciel. Bunden er selvfølgelig lukket så tingene ikke kan falde ud. Derudover er der to håndtag i kassens ender så det er muligt at bære rundt på kassen uden at tabe den. På siderne er kassen designet med et meget flot mønster. Mønsteret er nogle aflange huller som giver kassen et åbent syn.

Lignende produkter
Image
Image