Filibabba Musikuro, leafed, Plum

SPAR 36%
180,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 280,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

350,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI5849
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aktivitetslegetøj, Leafed musikuro - Plum

Aktivitetslegetøj med musik til. Aktivitetslegetøjet fra Filibabba er fremstillet i 100% økologiskbomuld, og så har den fyld og polyester og en lille musikboks der spiller den klassiske vuggevise melodi, når du trækker i snoren på aktivitetslegetøjet. Musikuroen tåler ikke vaskemaskine, så vask med en klud hvis det er nødvendigt. Uroen måler 20 cm i højden, 12 cm i bredden og 5 cm i længden, og så vejer den næsten ingenting.

Specifikationer:

- Fremstillet i 100% økologisk bomuld
- Fyld: 100% genanvendeligt polyester og musik boks
- Måler: 20 x 12 x 5 cm
- Tåler ikke vaskemaskine, vask med klud hvis nødvendigt

En tryg og smart uro

Den fine og søde uro fra Filibabba med musik til, vil ikke kun hjælpe dit barn med at sove med også med at have noget trygt og beroligende at lytte til. aktivitetslegetøjet har også nogle fine påsyede detaljer som blandt andet nogle små knitrende blade og et agern med en lille klokke indeni.

Uroen er fremstillet i 100% økologisk bomuld, der er super blødt, og derfor rart for dit barn at røre ved, når alle detaljerne skal udforskes. Uroen har også en velcro strop der gør at du kan tage den med og sætte den op forskellige steder som på tremmesengen, i barnevognen eller over puslebordet. Et super fint legetøj der både stimulerer barnets syn og høresans og udvikler barnets finmotorik.

Naturen som en uro

Uroen er en del af kollektionen nordens natur, hvor Filibabba gerne vil vise naturen, og nogle af de ting og dyr der er derude, som legetøj. Naturen kommer også super meget til udtryk i farverne, da det er nogle super fine og naturlige farver. Du kan eventuelt snakke med dit barn om de naturlige farver, men også lade dem mærke og føle de fine ting der er på uroen.

Lignende produkter
Image
Image