Filibabba Bamse, Ræven Freya

SPAR 43%
160,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 279,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

349,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI5082
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Bamse - Ræven Freja

Bamsen - Ræven freja som ville være passes på lige præcis dit barn, ræven freja er en sød lille bamse som mange børn ville blive glade for at få en lille bedste ven i hånden når barnet skal til lægen eller bare skal sove, en fin lille bamse som ville sidde hjemme på sengen til barnet kom hjem.

super fin til barnet om natten hvis barnet ikke kan sove men vil sove trygt og dejligt ved at holde om en lille sød bamse.

Specifikationer:

- Farve: orange
- Højde: 52 cm
- One size   

Min bedste ven

Alle børn ønsker sig bamser enten fordi de er søde og nuttet eller fordi de mangler en bedste ven og en at lege med, børn kan aldrig få for mange bamser og heller ikke ræven freja, barnet ville kunne tag bamsen med i seng ud og lege eller helt til lægen for at holde og kramme om en lille nuser bamse.

bamsen kan blive dit barns nye bedste ven, barnet kan sidde og læse lidt historie op for bamsen og lade som om bamsen er virkelig.

Farven ville heller ikke gå forkert til barnet, ræven freja er orange og er en farve som ikke har så nemt ved at blive beskidt da det er en ret mørk farve, hvis barnet har bamsen med ude i haven og den bliver lidt beskidt kan den også vaskes i en vaskemaskine

Pynte og lege med

Denne bamse har nogle fine farver og ville passer godt ind på lige præcis dit barns værelse, danne bamse er også fin til pynt på sengen eller dit barns reol på værelset bare sidde lige så fint, barnet kan også have det med i børnehave, skole eller hvor det passer barnet bamsen skal hen, børn kan aldrig få for lidt bamser, en perfekt gave til dit barn en bamse som kan passe på barnet mens barnet sover trygt og roligt om natten.

Lignende produkter
Image
Image