41,00 kr.
Medlemspris
88,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 70,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6636
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Hagesmæk, Muslin, Doeskin

Hos det danske designbrand Filibabba er bæredygtighed et element der bliver vægtet højt. Alle bomuldskvaliteter er GOTS-certificerede, hvilket vil sige, at de fra start til slut af produktionen, er blevet produceret bæredygtigt. Dermed kan du altså sagtens med god samvittighed overfor miljøet købe Filibabbas produkter.

Specifikationer

- Mål: B: 20 x L: 25 cm
- Materiale: 100% GOTS-certificeret bomuld
- Farve: Doeskin

Beskyt tøjet med denne hagesmæk

Med en savlesmæk som denne kan du mindske, at der spildes på barnets tøj, og at det løber ned af tøjet.

Hagesmækken er også smart at have med på turen. Hvis barnet skal have en mad i bilen kan hagesmækken hjælpe til, at der ikke spildes ned ad trøjen. Den praktiske størrelse gør altså også, at den ikke fylder så meget i tasken og kan altså nemt og hurtigt blive pakket sammen.

Hagesmækken er i en pæn og enkel farve. Da det er en meget rolig farve vil det ikke være svært at få den til at passe med barnets tøj. Farven er ikke opmærksomhedskrævende, og vil dermed ikke skabe for meget uro med de andre farver.

Efter brug trænger hagesmækken højst sandsynligt til en vask. Den kan tåle vaskemaskine ved 40 graders varme, hvilket gør det nemt at få den vasket hurtigt og grundigt, efter der er blevet spildt lidt af hvert på den.

Praktisk trykknap og ekstra lag

Hagesmækken lukkes ved hjælp af en trykknap i nakken. Her er der mulighed for at vælge to forskellige størrelser, alt efter hvad der passer bedst til den lille. Dette er altså også med til at gøre hagesmækken mere praktisk.

Denne hagesmæk er designet med en membran mellem de to muslin-lag. Dette gør altså, at væske ikke trænger lige så let gennem hagesmækken. Dette er smart da det gør, at tøjet er beskyttet mod væsken.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image