Filibabba Suttesnor, Coral

SPAR 41%
59,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 100,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

125,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6640
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Suttesnor, Coral

Den fineste suttesnor, i den fineste koral farve passer helt perfekt, til barnet som elsker koral farver. Den vil være fin, til et lidt kedeligt og ikke så farverigt outfit. Suttesnoren er produceret med en nikke-fri metalklips på en træknap, som fastgøres på barnets tøj og dermed sørger for, at sutten altid er i nærheden og ikke falder på jorden. I den anden ende fastgøres sutten let i suttesnorens silikonering. Barnet finder oftest super meget tryghed i sutten og denne suttesnor er med til at gøre, at sutten er lige ved hånden. Suttesnoren er produceret i 100% GOTS-certificeret i økologisk bomuld, hvilket gør den behagelig for barnet at have på.

Specifikationer:

- Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.
- Farve: Coral
- Mål: 22 x 2 cm

Ingen frygt for at miste sutten

Der er absolut ingen frygt for at miste sutten, når man skal ud på en gåtur eller køretur. Barnet vil hele tiden have sutten ved sin side, hvis sutten sidder i suttesnoren. Barnet finder oftest super meget tryghed i sutten og derfor er suttesnoren et hit hos barnet. Barnet har ikke mulighed for, at tabe sutten hvis bare suttesnoren sidder fast på tøjet.

Suttesnore kan fås i mange forskellige farver, hvilket gør at du kan have en suttesnor, som passer til ethvert outfit. 

Coral

Denne fine koral farve er super fin og vil være med til, at give lidt ekstra til et lidt kedeligt outfit. Koral farven er super fin, hvis man synes, at der mangler lidt ekstra, dog passer den nok bedst til pigen. Koral farven er en farve, som man lægger mærke til, dog er den lavet sådan, at den er mere behagelig for øjnene, at kigge på end en skrigende farve. Selvfølgelig vil denne koral farvede suttesnor kunne ses og det er en man lægger mærke til, men den er ikke for meget.

Lignende produkter
Image
Image