GA Toys Børnebøjle, træ, enhjørning, blå

SPAR 41%
23,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke GA Toys
Varenummer: GAUK4454
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Enhjørning Bøjle - blå

En enhjørning på en babyblå bøjle, er lige med den sødeste bøjle i tøjskabet på dit barns værelse. Bøjlen er lavet i træ og så måler den 35,5 cm i længden.

Specifikationer:

- Materiale: træ
- Måler 35,5 cm
- Farve: blå

Enhjørninge Bøjle

De fleste værelser har et tøjskab, et tøjstativ eller et andet sted hvor tøjet skal på plads, derfor skal der de fleste gange også bruges bøjler. For det meste er det nemt og enkelt at købe nogle enkle og ensfarvede bøjler hvor der kan hænge en masse tøj på, og så måske have et par fine bøjler der kan bruges hvis noget tøj skal hænge fremme. En (eller to) af de fine bøjler kunne sagtens være denne fine enhjørning bøjle i blå, måske sammen med den samme variant i lyserød?

Bøjler er måske ikke det mest interessante for dit barn, men mere en praktisk gadget for forældrene, men det er enhjørningen heldigvis, det søde og populære fabeldyr er et hit hos de fleste børn og sikkert også hos dit barn. Så sammensat med træbøjlen der skal holde orden i skabet og den fine blå farve, så er bøjler (med enhjørninge på) måske lidt interessant for dit barn alligevel, måske kan det endda være du får lidt hjælp til ophængning af tøjet når dit barn bliver gammel nok til at hjælpe til..

Ophæng og indretning

Bøjlen i sig selv er super fin og passer godt en på ethvert børneværelse, både med farven, den fine lyseblå farve, men også med den lille søde enhjørning der sidder placeret midt på bøjlen. Blandt andet kan bøjlen, hvis det nu er på et babyværelse,  hænge uden på skabet med fx: dåbskjolen på hvis barnet er døbt. bøjlen kan også hænge forrest på et tøjstativ for at “skjule” de ikke lige så pæne bøjler, eller måske bare mere enkle bøjler. 

Lignende produkter
Image
Image