Little Nordic Børnebøjler, hvid, 3 stk.

SPAR 62%
15,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Little Nordic
Varenummer: HPHP2755
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Børnebøjler, 3 stk., Hvid

Har du brug for orden på børneværelset? Så er tøjskabet et godt sted at starte, det er nemlig ofte der, der hurtigt kan komme rod. Med børnebøjler til børnetøjet kan du give dig selv og dit barn lidt mere overblik i en travl hverdag. Disse skønne børnebøjler i metal vil passe perfekt ind på ethvert børneværelse med deres minimalistiske og skandinaviske design.

Specifikationer:

Materiale: Metal og PVC
- Størrelse: 30 x 16,5 cm
- Tykkelse: 2,2 mm
- Farve: Hvid
- Antal: 3 stk.


Praktiske børnebøjler til børneværelset

De flotte børnebøjler fra Little Nordic er enormt praktiske, fordi de har et lille knæk på hver side, som hjælper med at holde børnetøjet på plads. Med disse smarte børnebøjler bliver tøjet på bøjlerne, selv i et skab hvor der ofte vil blive bladret godt i tøjet.

De bedste børnebøjler du kan få

De hvide børnebøjler fra Little Nordic har en tykkelse, der giver dig mulighed for, at opbevare langt mere børnetøj i skabet, end hvis du havde valgt træbøjler til børn. Børnebøjler fra Little Nordic fylder en del mindre i tøjskabet, og dermed har du altså plads til at hænge meget mere af dit barns tøj op.

De hvide børnebøjler fra Little Nordic er skabt sådan, at de passer perfekt til børnetøj. På den måde skal børnetøjet ikke strækkes for meget for at komme på bøjlen, samtidig med at tøjet ikke vil glide af bøjlerne, når de hænger i skabet.

Et overblik der gør hverdagen lettere

Med barnets tøj hængende på børnebøjler fra Little Nordic får hele familien et let overblik over hvilket tøj, som jeres barn har i skabet. Der er langt nemmere for hele familien at finde tøj når det er hængt på børnebøjler, end hvis det lå i bunker eller i en kommode. På den måde giver børnebøjler jer et godt overblik, i en ellers travl hverdag.


Børnebøjler i metal

Disse hvide børnebøjler fra Little Nordic er skabt i metal og PVC, som giver et rigtig let og flot udtryk til børneværelset. I denne pakke får du hele 3 børnebøjler, som alle er lavet i et praktisk og børnevenligt design.

Når du skal have styr på alt barnets tøj, så vil der ofte være brug for rigtig mange børnebøjler. Derfor kan du med børnebøjler fra Little Nordic få billige børnebøjler, så du kan få alt barnets tøj op og hænge, og i kan få det bedste overblik i jeres travle hverdag.

Skandinavisk design til børn

De flotte hvide børnebøjler fra Little Nordic er holdt i et så flot minimalistisk og skandinavisk design, og derfor er de også meget enkle i deres udtryk. Når børnebøjlerne er enkle, så tager de ikke for meget fokus fra børnetøjet, samtidig med at det ikke vil se rodet ud, når tøjet hænger på de enkle og minimalistiske bøjler til børn.

Lignende produkter
Image
Image