365,00 kr.
Medlemspris
813,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 650,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI4584
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Sengehimmel, Nature White

Filibabbas sengehimmel er i den flotte farve nature white og er med til at skabe den hyggeligste sove og hyggeplads på værelset. På den fine og minimalistiske sengehimmel er der tilføjet 2 små trækugler foroven som er lavet af naturtræ hvilket giver en sød og enkel detalje. Sengehimlen har en diameter på 50 cm og en længde på 250 cm.

Produktet er perfekt til en hyggekrog eller god over sengen og danner en hyggelig atmosfære i rummet. Sengehimlen er stilren samt let i stoffet. Filibabbas sengehimmel har en rund metalbøjle som sidder i toppen, og sørger for at holde den i flot form og at stoffet falder flot ned over sengen.

Sådan indretter du værelset med Filibabbas sengehimmel

Du kan hænge sengehimlen op i loftet via en krog, og der sidder en indvendig snor i sengehimlen som kan bruges til ophængning af eksempelvis lyskæder og uroer. Det er en hyggelig tilføjelse til børneværelset som skaber masser af tryghed. Den er også oplagt over tremmesengen hos baby. Fyld sengehimlen med lyskæder, yndlingsbamserne og nogle hyggelige puder og dan en perfekt hyggekrog i hjørnet på værelset eller i sengen.

Specifikationer:

Materialer: 100% økologisk bomuld og GOTS-certificeret
- Mål: diameter: 50cm, længde: 250 cm
- Nettovægt: 1178 gram
- Farve: Nature white

Farve og materialer

Sengehimlen er i farven nature white som er en meget fin og minimalistisk farve hvilket gør at den passer ind stort set alle steder, og gør at du også har mulighed for at lege med andre farver. Sengehimlen fås også i flere forskellige farver (lys rosa og grå). Stoffet er produceret i 100% økologisk bomuld og lavet i lækkert GOTS-certificeret materiale. Den hvide farve lyser rummet op, og passer stort set med alle farver.

Vask af sengehimmel:

- Tåler vaskemaskine ved 40 grader
- Tåler strygning ved middel varme
- Ingen blegemiddel
- Tåler ikke tørretumbler
- Tåler ikke rens
- Vask med ens farver
- Fjern metalringen og træperlerne inden vask
- Maks krympning 5%


Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image