Giv dit barn fantastiske drømme hele natten, med sødt Paw Patrol sengetøj. For de små Paw Patrol fans er det noget sjovere at blive puttet, hvis dynen er fyldt med alle de seje figurer fra Paw Patrol. Paw Patrol sengetøj er blødt og produceret i 100% økologisk bomuld, og så vil dit barn elske motivet!
Spar 45%
Normalpris 313,00 kr.
Medlemspris 138,00 kr.
Vejl. pris 250,00 kr.
Spar 46%
Normalpris 313,00 kr.
Medlemspris 136,00 kr.
Vejl. pris 250,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Paw Patrol sengetøj

De fleste kender de heltemodige hunde Paw Patrol, der redder byens befolkning. Paw Patrol har hurtigt fået popularitet blandt de mange børn verden over, pga. den store kærlighed børn har for Paw Patrol. Paw Patrol giver barnet det største smil og grin til hver en tid. Tv-serien Paw Patrol indleder barnet til at være god imod andre, og ikke mindst hjælper andre i nød. Paw Patrol har hver deres funktion i gruppen, hvor alle bidrager med hver deres kompetence.

Paw Patrol består af 8 hunde, og der mision leder, som er en 10 årig dreng ved navn Ryder. Paw Patrol hundene hedder Chase, Rocky, Marshall, Rubble, Skye, Everest, Zuma og Tracker. Hvert medlem af Paw Patrol har hver deres personlighed. Dermed vil barnet med garanti kunne finde den karakter, der passer bedst til ham eller hende. Paw Patrol giver den bedste stemning i huset pga. deres positive energi og sortiment. Derudover skaber tv-serien den bedste stemning, og er perfekte samlingspunkt for hele familien.

Sengetøj med kvalitet

Paw Patrol sengetøj har en god kvalitet, som i den grad giver barnet den bedste komfort. Paw Patrol sengetøj er 100 procent GOTS-certificeret økologisk. Dermed sikrer det, at produktet har en ekstrem troværdig garanti for en miljømæssig og socialt ansvarlighed gennem hele processen af produktet. Den sociale ansvarlighed sikrer at virksomhederne giver deres medarbejdere gode arbejdsvilkår.

GOTS har en standard for økologiske fibre, dermed er der ikke tilsat nogen former for skadelige kemikalier under processen. Barnet udvikler derfor ikke diverse allergier under anvending af Paw Patrol sengetøj. Paw Patrol har en god kvalitet, og derudover indeholder det ingen skadelige kemikalier, som kan skade barnet.

Fortæl historier inden sengetid

Sengetøjet er perfekt til barnet, der elsker Paw Patrol. Paw Patrol sengetøj fortæller oceaner af historier inden sengetid, det indleder til de bedste og mest fantasifulde historier. Barnet vil til hver en tid kunne fortælle mor og far om tv-serien ud fra sengetøjet, og derudover fortælle forældre om han eller hendes yndlingskarakter.

Sengetøj der giver barnet en god afslutning på dagen

Paw Patrol sengetøj giver barnet den bedste afslutning på dagen med den bedste form for komfort. Sengetøjet vil give barnet tryghed inden sengetid, som er særligt væsentligt. Barnet har brug for tryghed inden sengetid, da trygheden vil give barnet ro, som er væsentligt for at barnet kan sove. Det er særligt vigtigt at prioritere kærlighed, nærvær og positivt fokus inden sengetid.

Barnet vil føle sig trygt, når forældre putter ham eller hende i den fine Paw Patrol sengetøj. Sengetiden er det vigtigste tidspunkt på dagen, hvor man knytter et dybt og følelsesmæssigt bånd til sit barn. Inden sengetid er det en god ide at dele oplevelser med hinanden fra dagen, og derudover fortælle historier inden sengetid.

Barnet får mulighed for at fortælle historier inden sengetid med Paw Patrol sengetøj, hvor barnet vil kunne fortælle forældre om de skønne Paw Patrol missioner ud fra sengetøjet. Det vil være en fantastisk følelse for barnet at fortælle forældre disse historier, da det er en ting barnet elsker, og derfor ville elske at dele med sine forældre. 

Udvalgte lige nu