Er dit barn helt vild med Paw Patrol? Så vil dit barn nok også synes at det er rigtig sjovt at lege med Paw Patrol figurer, hvor barnet kan udføre den ene heltegerning efter den anden, fuldstændig ligesom de ser i tegnefilmen. Du kan få alle barnets favorit figurer fra Paw Patrol her på siden!
Spar 36%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 44,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 44,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 44,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 44,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 44,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 44,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Viser 1 ud 6 af 6 (1 sider)

Paw Patrol figurer

Alle børn har stiftet et godt kendskab til de populære hunde fra Paw Patrol serien. Paw Patrol består af 8 hunde og en heltemodig dreng ved navn Ryder. Paw Patrol består af et godt team, der formår at hjælpe alle mennesker i nød, når de mest har brug for dette. Alle børn kender til TV-serien Paw Patrol, hvor disse heltemodige hunde fra Paw Patrol er et godt forbillede for ethvert barn, da de heltemodige hunde hjælper mennesker i nød, hvor de udviser hver sin kompetence gennem missionen.

Paw Patrol formår at sætte et smil på ethvert barns læber, hvor Paw Patrol vil sørge for at kreere de bedste minder på tværs af aldre og forskelligheder. Alle de søde hunde fra Paw Patrol har hver sin personlighed, derfor kan barnet til hver en tid have mulighed for at finde specifikt den hund, der passer bedst til barnets helt egen personlighed, og dermed kan barnet udvælge han eller hendes ideelle makker til missionen.

Lærerig leg gennem Paw Patrol figurer

Paw Patrol figurer vil være det mest lærerige legetøj for de helt mindste. Gennem legen med Paw Patrol figurer vil barnet få det bedste forbillede, og dermed gennem legen få tildelt gode værdier, som barnet selv kan afprøve i han eller hendes hverdag.

Gennem legen med Paw Patrol figurer vil barnet gennem de eventyrlige missioner blive inspireret til at udføre gode gerninger i løbet af hverdagen, enten i hjemmet, børnehaven, vuggestuen eller i løbet af skoletiden.

Ethvert barn vil elske at afprøve de mange missioner Paw Patrol hundene har været på, hvor barnet ved hjælp af de skønne figurer kan kreere gode og lærerige lege på børneværelset og ikke mindst i hele familiehjemmet.

Genkendelige figurer fra Paw Patrol

Alle børn har stiftet et kendskab til de populære figurer fra Paw Patrol, derfor vil Paw Patrol figurer være den ideelle leg for de helt mindste, både drenge og piger. Den perfekte leg vil med uden tvivl opstå, så snart den lille har en Paw Patrol figur i hænderne.

Ud fra barnets kendskab til de mange heltemodige missioner fra tegneserien kan barnet helt uden nogen form for problemer stifte han eller hendes helt egne heltemodige missioner, enten på børneværelset eller hjemme i stuen.

De fine Paw Patrol figurer vil sørge for at skabe kvalitetstid, hvor disse figurer formår at samle hele børnefamilien. Paw Patrol figurer vil fås i mange forskellige varianter og dermed tonsvis af forskellige personligheder, dermed vil figurerne samle hele børnefamilien, hvor der er plads til alle, uanset alder eller personlighed.

Giv børneværelset en god stemning med Paw Patrol figurer

Paw Patrol figurer formår at tildele den bedste stemning på børneværelset. Paw Patrol figurer indebærer mange fine og iøjnefaldende farver, der vil sørge for at udstråle og udsende en god stemning, uanset hvor Paw Patrol figurerne finder sted på børneværelset. Heltene fra Paw Patrol vil til hver en tid sørge for at skabe en magisk stemning, samtidig med et flot element på børneværelset.

Med Paw Patrol figurer kan barnet helt selv samle på de mange figurer, hvor barnet løbende kan ønske sig lige præcis den figur han eller hun finder mest interessant. Udover dette vil den lille hurtigt have mulighed for at finde den hund han eller hun kan afspejle sig mest i pga. de mange personligheder teamet består af. Det perfekte børneværelset med en indretning, der er spækket med leg bliver i den grad til en realitet med Paw Patrol figurer.

Udvalgte lige nu