Little Happy er et online univers til børnefamilien, hvor vi har samlet de mest populære produkter.

Vi forhandler produkter indenfor kategorierne: legetøj, babyudstyr, interiør til børneværelset, velvære og meget mere. 


Bag Little Happy er en familie med mor, far, bror og søster. Vores vision er at hjælpe forældre til at give deres børn den bedste start på livet. For vores familie er det vigtigt, at det ikke er kroner og øre, som er afgørende for, hvad der er bedst for det enkelte barn.


Vi tror på, at ved at give børnefamilierne landets bedste priser giver vi flere familier mulighed for at vælge de produkter, som de mener, er det bedste for deres barn. Det er vores bidrag til at give vores alles børn den bedste start på livet.

Når du handler hos Little Happy bestemmer du selv om du vil betale normalpris for dine varer eller medlemspris. Et medlemskab koster 168 kr. / mdr. og du vil i gennemsnit spare 45% på vores produkter og helt op til 100%, da du som medlem altid har adgang til gratis produkter, når du handler hos os.

Udover store faste besparelser og gratis produkter, får du som medlem adgang til alle vores andre fordele, såsom profil med ønskeliste, adgang til ekstraordinære kampagner, besked før andre når f.eks. nye brands bliver lanceret med store besparelser.

Vi kører ingen bindinger eller opsigelsesvarsler - så frygt ej at prøve Little Happy.

Vi glæder os til at servicerer netop dig og din familie.

Vi tænker os om når vi pakker til jeres skønne familier.