Navneplakat / fødselsplakat

Informationer til dit produkt


SPAR 90%
39,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 399,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

499,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HappyFamily
Varenummer: HAHA2987
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Vi elsker alle sammen at indrette børneværelserne og boligen derhjemme, men sommetider kan de flotte designs og dekorationer godt blive lidt for upersonlige. 

Denne dansk designede navneplakat eller fødselsplakat fætter fokus på flot skandinavisk design fyldt med personlighed. Du får en plakat med dit barns fulde navn samt fødselsdag og årstal. Mere personligt bliver det ikke. 

Vi anbefaler denne plakat sættes i et plakatophæng og dermed fuldender det gennemførte design. Du kan også finde plakatophæng her i shoppen fra Little Dutch til din navneplakat. Du kan ligeledes kombinere denne plakat med flere personlige fødselsplakater eller fødselstavler. 


Hvordan laver jeg plakaten?

Du udfylder blot felterne og lægger den i kurven - så producerer vi straks jeres personlige plakat og sender til jer, så den kan pynte på børneværelset eller i boligen.

  • Størrelse: A3
  • Papir: Silk 135g (plakat papir)
  • Ramme: Ikke inkluderet
  • Print: Laserprintet

OBS: Der kan forekomme forlænget leveringstid på personlige plakater. Op til 10 hverdages leveringstid, da vores designere sidder og laver dem selv.

Lignende produkter
Image
Image