Fødselsplakat med baby og barnets oplysninger

Informationer til dit produktSPAR 90%
39,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 399,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

499,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HappyFamily
Varenummer: HAHA2243
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Den dag ens barn kommer til verden, er uden tvivl en af de største dage i jeres liv, og det er helt klart en dag, i ofte vil se tilbage på med et smil på læben. I skal nu til at falde til i jeres nye roller, og dagen hvor den lille kom til verden bliver mere og mere nostalgisk for jer at tænke på. Med tiden vil jeres barn vokse op, hurtigere end i kan følge med, og så er det sjovt at have et minde om, hvor lille jeres barn har været. Med en personlig fødselsplakat, vil minderne om den dag jeres barn kom til verden, vare ved. Fødselsplakaterne er et smukt og unikt minde om, hvor lille jeres barn har været og fødselsplakaten vil bringe jer tilbage til den dag, hvor i for første gang havde jeres lille barn i armene. Med de fineste fødselsplakater, vil i altid have et minde om den første dag, hvor i mødte hinanden. Fødselsplakaterne er et tidsløst kunstværk, som vil være så flot på væggen hjemme hos jer, og altid bringe glade minder, fra da jeres barn var lille. 


Fødselsplakaterne har taget Danmark med storm. De unikke fødselsplakater er blevet så populære, at de næsten er at finde i ethvert moderne hjem. De har et smukt og enkelt design, så de vil passe godt ind i den øvrige indretning. De fine plakater kan både hænge på børneværelset eller i husets øvrige rum, og kan sagtens hænge alene. Du vil dog give fødselsplakaten et endnu mere eksklusivt udtryk, hvis du tilføjer en fin ramme til den og hænger den på væggen. 

De populære fødselsplakater er en perfekt gave, til familien der har fået en lille ny. Giv fødselsplakaten i barselsgave, det er en personlig gave som uden tvivl vil bringe glæde og varme, i den i forvejen følelsesladede tid. Fødselsplakaten er også en perfekt dåbsgave, som kan bringe glæde i mange år, da fødslen af ens barn er et minde man altid vil se tilbage på. Du kan også vælge at give en fødselsplakat til bedsteforældrene, så de altid kan mindes hvor små og søde deres børnebørn var, da de blev født. 

De fine fødselsplakater, passer perfekt ind i et moderne dansk hjem. Det stilrene design gør, at de ikke vil tage opmærksomhed fra det øvrige interiør, samtidig med at fødselsplakaterne bringer personlighed til hjemmet. Med en fødselsplakat på væggen, har du en unik plakat, som vil minde dig om dengang du blev forælder, hver gang du kigger på den. 


På fødselsplakaten kan du tilføje informationer om, hvor langt dit barn var ved fødslen, samtidig med at du kan tilføje barnets vægt. Samtidig vil dit barns fulde navn også fremgå af plakaten og der vil også stå dit barns fødselsdagsdato. Med alle disse informationer samlet på en plakat, kan du nemt fortælle dit barn om fødslen og om hvor lille dit barn har været, ved at kigge på plakaten. En fødselsplakat vil lede op til mange gode snakke med både dit barn, men også venner og bekendte, fordi den altid vil minde folk om, at der er blevet født et lille barn. 

De fine fødselsplakater kommer i A3 størrelse, og er printet på plakatpapir. Samtidig kan du få den fine fødselsplakat i forskellige milde farver, så du nemt kan skabe en plakat, der passer perfekt ind i jeres hjem og gøre den så personlig som overhoved muligt. 

En personlig fødselsplakat

Med denne fødselsplakat får du ikke bare en helt almindelig fødselsplakat, denne fødselsplakat er nemlig fyldt med personlighed. Fødselsplakaten vil minde dig om den dag, den lille kom til verden, for fødsels plakaten er fyldt med alle de informationer, der var den dag. Med informationerne om den lilles første dag i livet, kan du altid mindes den dag, hvor jeres familie blev beriget med en lille guldklump.

Fødselsplakat med søde detaljer

På denne fødselsplakat finder du så mange fine detaljer, at du vil elske at kigge på den hver dag. Fødselsplakaten har et unikt design med en sød baby og en diskret baggrund, samtidig med at du har mulighed for at tilføje detaljer om dit barn. På den måde får du den sødeste fødselsplakat, fyldt med personlighed, som vil bringe et smil frem hver dag.

Skab personlighed i hjemmet med en fødselsplakat

Der er ikke noget mere personligt, end når de mennesker der bor i hjemmet, også bliver en del af indretningen. Det gør vi ofte i form af billeder af familiemedlemmerne, eller hjemmelavede kunstværker, men det kan faktisk også gøres på andre måder. Med en fødselsplakat i hjemmet kan du nemlig skabe personlighed, samtidig med at det har et unikt og tidsløst udtryk. Med en fødselsplakat er familiens børn repræsenteret på væggen, på en måde der ikke tager alt for meget fokus fra hjemmets øvrige indretning, men blot bidrager med noget personlighed til hjemmet.

En plakat fyldt med minder

De søde fødselsplakater er fyldt med gode minder, for der findes ikke en dag der er større for forældrene, end den dag hvor det lille barn kom til verden. Derfor er det også sjovt for mange forældre at have en plakat der minder dem om den dag, hvor de trådte ind i deres nye roller som forældre til den lille ny. Fødselsplakaten indeholder minder om den dag hvor barnet kom til, ved at indeholde informationer om datoen og barnets størrelse.

Fødselstavle med barnets informationer

Med denne fødselsplakat får du en fin fødselstavle, som indeholder alle barnets informationer. Fødselstavler har de seneste år taget børnefamilierne med storm, og stort set alle børnefamilier har en fødselstavle et eller andet sted i hjemmet. Der findes mange varianter af fødselstavler, og derfor kan du altså nemt finde en fødselstavle som passer til jeres familie. Denne fødselstavle har et stilrent og tidsløst udtryk, og derfor vil den være flot at have hængende i rigtig mange år.

En unik fødselstavle

Med en fødselsplakat som fødselstavle får du en mere unik fødselstavle, som med sit flotte og enkle design vil skille sig ud fra andre fødselstavler. Fødselsplakaten indeholder samme informationer om dit barn, som en fødselstavle ville gøre. Men med en fødselsplakat får du et tidsløst stykke kunst, som sagtens kan hænge fremme i stuen, uden den tager for meget fokus. Derfor får du altså en fødselstavle, som ikke ligner en typisk fødselstavle men blot bidrager med unikt og elegant design til hjemmet.

Den bedste dåbsgave

Hvis du ønsker at give en personlig dåbsgave, så er en fødselsplakat en rigtig god idé. De søde fødselsplakater er enormt personlige, fordi de indeholder detaljer om barnet. Derfor vil det også være en gave som ikke bare er til barnet, men faktisk en dåbsgave til hele familien. En fødselsplakat vil bringe glæde i mange år, hvor familien kan have den hængende fremme. Fødselsplakaten har nemlig et tidsløst design, der gør at den altid vil passe ind i hjemmet.

Lignende produkter
Image
Image