Filibabba Luftballon, 20 cm, Powder blue

SPAR 42%
231,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 400,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

500,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6614
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba - Luftballon Powder Blue 20 cm (stor)

Den fine store luftballon fra Filibabba er håndlavede og fremstillet ud af genbrugsmaterialer, med en flettet kurv. Da luftballonen er håndlavet, og i genbrugsmaterialer kan udseendet godt variere lidt fra billederne og de andre luftballoner. luftballonerne kan fås i 2 forskellige størrelser en stor og en lille, dette er den store og den måler 30 cm i højden og selve ballonen måler 20 cm i diameter. Da Luftballonerne er til dekoration er det vigtigt at luftballonerne hænger i en højde så små børn ikke kan få fat på dem.

Specifikationer:

- Fremstillet i genbrugsmaterialer
- Lavet i hånden
- Måler 30 x 20 x 20

En luftballon til børneværelset

De fine luftballoner er ikke kun design men også tryghed og et skønt børneværelse for dit barn, lige meget om du har en eller flere luftballoner på værelset, vil der altid være noget hyggeligt at kigge på for dit barn. Luftballonen kan også være en del af en sød opdigtet godnathistorie du kan fortælle til barnet.

Luftballonen kommer også i en fin kasse der bagefter kan bruges til opbevaring af legetøj, eller lige hvad du ellers kunne tænke dig at bruge den til. Kassen er lavet i papmache og pp (polypropylen)

Luftballon Himmel og tonsvis af sammensætninger

Luftballonerne fra Filibabba er super fine og enkle i udtrykket. De passer ind på ethvert børneværelse, lige meget om det er til en 2 årig eller en 8 årig eller om det er til en pige eller en dreng, uanset hvad er de super fine at have hængende i loftet, på børneværelset. Man kan også sammensætte forskellige størrelser og farver og lave en form for luftballon himmel i, eller bare have en 2-3 stykker i et hjørne af værelset. 


:

Lignende produkter
Image
Image