Filibabba Legetæppe / legemadras, grå

SPAR 40%
388,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 649,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

811,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI1299
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Legemadras / Legetæppe, Grå

Filibabba legetæppe er et af de mest populære legetæpper på markedet, og du har med garanti set det før. Et Filibabba legetæppe i grå har et enkelt og moderne design, som samtidig er tidsløst, så det kan bruges i rigtig mange år.

Filibabba Legetæppe i grå er et rundt legetæppe, som er rigtig blødt for dit barn at ligge på. Derfor er et Filibabba Legetæppe så skønt for dit barn, når barnet skal lege på det. Et Filibabba Legetæppe i grå er rigtig godt at bruge under aktivitetsstativet, og senere hen når barnet skal sidde og lege med sit legetøj.

Specifikationer:

Materiale: 100% økologisk bomuld, polyester
- Mål: 90x3 cm
- Farve: Grå
- Vask: Betræk 30 grader i vaskemaskinen


Et legetæppe i gode materialer

Et Filibabba Legetæppe i grå er produceret i GOTS-Certificerede materialer, og derfor får du altså et bæredygtigt produceret legetæppe til dit barn. Samtidig får du et legetæppe der er skabt i et holdbart design, så det kan holde til at blive brugt hver dag.

Med et Filibabba Legetæppe i grå er du med til at værne om miljøet, fordi du ikke er nødsaget til at skulle skifte dit legetæppe ud, og dermed ikke bidrager til overproduktion. Samtidig kan du med et Filibabba Legetæppe i grå være helt sikker på, at dit barn ikke udsættes for farlig kemi.

Filibabba Legetæppe i grå er fremstillet i 100% økologisk bomuld, med et skumlag af polyester indeni. Derfor udsættes dit barn ikke for noget farligt, når barnet leger på sit Filibabba legetæppe i grå. 

Et legetæppe der kan vaskes

Hvis du har et Filibabba Legetæppe i Grå, så er der ingen grund til bekymring. Dit barn kan nemlig sagtens komme til at spilde på legetæppet, uden det går i stykker. På et Filibabba Legetæppe i grå er der et betræk, hvor du i siden finder en lille lynlås.

Denne lynlås gør at du let kan tage betrækket af og komme det i vaskemaskinen, hvor det kan vaskes på 30 grader. Herefter skal du blot sætte det tørre betræk på igen, og så er dit Filibabba Legetæppe, Grå som nyt.

 

Sådan kan du bruge Filibabba Legetæppe, Grå

Legetæppet er både rart for dit barn at ligge på da det er fremstillet af 100% bomuld. Det er samtidig også flot at have liggende i din stue, på barnets værelse, eller hvor du ellers vil have det til at ligge henne. Det hjælper dig til at vide lige præcis hvor dit barn er henne under dets leg.

De mange timers leg vil heller ikke slide på dine gulve, da legetøjet hovedsageligt vil være på tæppet og ikke direkte på gulvet. Da betrækket jo kan tages af og vaskes, medvirker det også til at produktet nemt kan gøres rent, hvis der skulle ske uheld. Legetæppet kan også sagtens tørres af med en våd klud, så du undgår at vaske tæppet, og dermed slide mere på betrækket.

Filibabba Legetæppe i en skøn farve

Grå er en rolig og neutral farve, der er nem at indsætte på et værelse eller i en stue da det passer ind i de fleste rum i dit hjem. Den er også god at sætte sammen med farverigt legetøj da det ikke er en farve der fylder så meget. Det passer blandt andet bedre ind end en rosa eller mustard farve. Grå er også super kønsneutralt, og kan derfor sagtens både høre hjemme på et værelse til din lille pige eller en lille dreng.

Stoffet som er fremstillet i quiltet stof i 100% bomuld er ikke kun super blødt, men ser også super eksklusivt ud på grund af det quiltede stof.

Lignende produkter
Image
Image