Kinderkitchen knivsæt til børn, 2 stk., børnekniv, orange/sort

SPAR 30%
139,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 199,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

249,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Kinderkitchen
Varenummer: KIKR2382
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Kinderkitchen kniv - sort & orange

kinderkitchen knivsæt til børn indeholder 2 knive, den orange, uden takker og den sorte, med takker. Knivene tåler ikke at blive slebet med til gengæld så tåler de opvaskemaskine. De er både fri for BPA, phthalat og PVC. Knivene måler 17 cm i længden og så anbefales de fra 3 år og opefter, dog må de ikke bruges uden opsyn af en voksen. Knivene kan godt bruges både med venstre og højre hånd.

Specifikationer:

- Må ikke slibes
- Tåler opvaskemaskine
- BPA, phthalat og PVC-fri.
- Måler 17 cm
- Anbefales fra 3 år og op

En børnekniv der kan noget

Børneknivene fra kinderkitchen er helt perfekt til dig som har et barn der elsker at give en hjælpende hånd med i køkkenet. I pakken er der 2 knive, knivene måler 17 cm og så passer de helt perfekt i en barnehånd, den ene af knivene har takker der gør den god til at skære blandt andet tomat, og så er der kniven uden takker der fx kan blive brugt som smørkniv.

Knivene er gode og så er de skarpe nok til at kunne skære både hårde råvarer som blandt andet gulerødder eller æbler, og også de blødere råvarer som banan eller æg. dog er knivene ikke så skarpe at de vil kunne lave større skader i en finger, derfor må knivene heller ikke bruges uden opsyn fra en voksen.

Når knivene er blevet brugt og maden er færdig, så kan du trygt komme knivene i opvaskemaskinen og lade dem blive rene på den måde, dog må knivene ikke slibes.

Sødt design og rolige farver

De søde knive er ikke kun praktiske men også med et sjovt design der skal få dem til at ligne 2 små hunde, med øjne og snude på bladet og en lille hale for enden af skaftet. I denne 2-pak er knivene sort og orange, 2 super fine farver der passer ind i de flestes køkkenskuffer.

Lignende produkter
Image
Image