Spar 30%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 139,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 38%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 62,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 54%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 69,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 54%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 69,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 139,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 139,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Viser 1 ud 6 af 6 (1 sider)

Kinderkitchen

Kinderkitchen laver køkkenudstyr, specielt designet til børn. Kinderkitchens børneknive bliver produceret af Schweiziske KUHN RIKON, som er meget grundige når det kommer til køkkenudstyr. De smarte børneknive fra Kinderkitchen kan nemt puttes i opvaskemaskinen efter brug, da de ikke tager skade af det.

Køkkenudstyret fra Kinderkitchen er stort set så sikre for dit barn at bruge, som de kan blive. Børneknivene indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer, de er fri for BPA, ftalater og PCV. Du kan derfor som forælder, tage det helt roligt, når dine børn benytter sig af Kinderkitchens køkkenudstyr til madlavningen.

Med køkkenudstyret fra Kinderkitchen, kan du trygt tage børnene med i køkkenet. De populære børneknive gør, at børnene nemt kan skære både grøntsager og frugt, uden at det går ud over de små fingre. Kinderkitchens børneknive er specielt designet til de små børnehænder, fordi de er en sød miniature udgave af de køkkenredskaber, som forældrene bruger.

Det kan godt kræve en god portion tålmodighed at have børnene med i køkkenet, og det er ikke alle børn der synes det er lige spændende at deltage i madlavningen. De sjove og farverige køkkenredskaber fra Kinderkitchen kan give børnene ekstra meget lyst til at hjælpe, fordi madlavningen bliver til en leg, og med udstyret fra Kinderkitchen er der ingen grænser for, hvad barnet kan deltage i, når det kommer til madlavning.

Køkkenudstyret fra Kinderkitchen er udformet som for eksempel en hund, hvor hundens tænder er tænderne på kniven, eller en saks som ligner en pelikan. De søde køkkenredskaber fra Kinderkitchen er altså helt perfekte, hvis du ønsker at inddrage dit barn i madlavningen og at lære barnet at bruge køkkenredskaber, uden du skal være bekymret for, om dit barn kommer til skade.

De fine køkkenredskaber fra Kinderkitchen benyttes ofte i daginstitutioner, hvor pædagogerne har brug for, at der er meget sikkerhed i køkkenet. De sikre børneknive fra Kinderkitchen giver pædagogerne mulighed for at have mange flere børn med i køkkenet på en gang, uden de hele tiden skal have et øje på dem. For med køkkenredskaberne fra Kinderkitchen, kan børnene simpelthen ikke komme alvorligt til skade.

Tag børnene med i køkkenet med de sikre børneknive

De sjove og sikre børneknive er enormt populære, ikke kun blandt børn, men også blandt voksne. Børnene kan komme alvorligt til skade på dem, og derfor kan forældrene trygt tage de helt små børn med i køkkenet. Det kan virke uoverskueligt for mange forældre, at tage børnene med i køkkenet, men det kræver bare en god indstilling, og noget godt udstyr, så bliver madlavningen til en leg.

Børneknivene fra Kinderkitchen er nemlig designet til, at gøre madlavningen med børn meget sjovere og meget mere sikker. Tag derfor trygt børnene med i køkkenet, de vil elske det og børn bliver meget stolte når de får lov til at være med i madlavningen. Og mon ikke, at børnene er lidt bedre til at spise op, hvis de selv har været med til at lave maden?

De populære børneknive fra Kinderkitchen fås i forskellige farver og motiver. Der er den helt klassiske orange hundekniv, som ikke har tænder. Men de populære børneknive fås også i andre farver, så de passer til dit barns ønsker og favoritfarver. Den søde hundekniv med tænder, kan bruges, når børnene skal lære save bevægelsen, som oftest bruges til for eksempel grøntsager. Børnekniven uden tænder er god, når der for eksempel skal smøres madder eller hvis der skal skæres bananer ud.

De populære børneknive fra Kinderkitchen er designet sådan, at dit barn ikke skærer sig på dem, dog anbefales det, at de ikke benyttes af børn under 3 år. Børneknivene er slebet lige akkurat nok til, at de sagtens kan skære i mad, men ikke i fingrene. Mange bliver overrasket over, hvor godt knivene skærer.

Udvalget hos Little Happy

Hos Little Happy finder du et fint udvalg fra Kinderkitchen. Du finder de populære hundeknive i forskellige farver, blandt andet de originale farver, sort og orange. Hundeknivene fås også i grøn og blå, samt rød og lilla og er i pakker af to, hvor du både får hundekniven med tænder, og den uden tænder.

Det er bare om at finde ud af, hvilke af de sjove og fine farver, dit nye Kinderkitchen udstyr skal have. Så kan i nemt sætte madlavningen i gang derhjemme og få en masse god kvalitetstid sammen.