Spar 45%
Normalpris 374,00 kr.
Medlemspris 165,00 kr.
Vejl. pris 299,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 412,00 kr.
Medlemspris 190,00 kr.
Vejl. pris 329,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 437,00 kr.
Medlemspris 198,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 437,00 kr.
Medlemspris 198,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 924,00 kr.
Medlemspris 442,00 kr.
Vejl. pris 739,00 kr.
Spar 38%
Normalpris 799,00 kr.
Medlemspris 398,00 kr.
Vejl. pris 639,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 362,00 kr.
Medlemspris 171,00 kr.
Vejl. pris 289,00 kr.
Spar 39%
Normalpris 386,00 kr.
Medlemspris 187,00 kr.
Vejl. pris 309,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 799,00 kr.
Medlemspris 448,00 kr.
Vejl. pris 639,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 624,00 kr.
Medlemspris 294,00 kr.
Vejl. pris 499,00 kr.
Spar 39%
Normalpris 386,00 kr.
Medlemspris 187,00 kr.
Vejl. pris 309,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 299,00 kr.
Medlemspris 132,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 299,00 kr.
Medlemspris 132,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 536,00 kr.
Medlemspris 259,00 kr.
Vejl. pris 429,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 411,00 kr.
Medlemspris 190,00 kr.
Vejl. pris 329,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 411,00 kr.
Medlemspris 190,00 kr.
Vejl. pris 329,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 686,00 kr.
Medlemspris 439,00 kr.
Vejl. pris 549,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 149,00 kr.
Medlemspris 69,00 kr.
Vejl. pris 119,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 299,00 kr.
Medlemspris 143,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 299,00 kr.
Medlemspris 143,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Viser 1 ud 20 af 122 (7 sider)

Kids Concept

Little Happy er stolte af at kunne præsentere det populære brand Kids Concept. Kids Concept blev stiftet i 2007, hvor det svenske brand Kids Concept producere fint legetøj til en bred aldersgruppe.

Kids Concept har en vision, der omhandler at skabe fine designs, der vil gøre hverdagen lettere for det enkelte barn, hvor barnet vil opleve en sjov og lærerig leg, som barnet aldrig vil glemme.

Udover dette skaber Kids Concept de mest funktionelle produkter, samtidig med innovative designs med fine og unikke detaljer.

Unikke produkter til børn

Kids Concept har fået stor succes, siden grundlæggelse, hvor Kids Concept i dag designer produkter af forskellige serier, hvor hver serie har hvert sit unikke element.

Udover dette designer Kids Concept stilrene produkter med unikke detaljer og i fine farver, hvor produkterne sørger for at opfylde det individuelle barns behov gennem legen med Kids Concept produkter.

Alle de stilrene produkter fra Kids Concept opfylder alle barnets behov, samtidig med at produkterne altid vil passe til det enkelte barn, samtidig med han eller hendes legevaner.

Få Kids Concept legetøj i træ til landets bedste priser her. Værktøj til børn fra Kids Concept

Stilrene produkter fra Kids Concept

Kids Concept producerer stilrene produkter, hvor du her hos Little Happy kan finde et bredt udvalg af fine og kvalitetsrige produkter fra Kids Concept. Her hos Little Happy kan du blandt andet finde Kids concept mammut, hvor dette produkt vil falde i smagen hos ethvert barn, samtidig med at give plads til sjov og motorisk leg døgnet rundt.

Udover dette kan du finde Kids concept køkken, hvor dette køkken giver plads til mange timers sjov leg, samtidig med at give barnet en indsigt i de forskellige madvarer.

Fra Kids Concept kan du finde Kids Concept lænestol, hvor denne lænestol formår at give barnet en god komfort, samtidig at produktet har et stilrent design, der vil passe til den resterende indretning på børneværelset.

Fra Kids Concept kan du få fat i Kids concept dukkevogn, som er produceret af et fint og bæredygtigt træ materiale. Her hos Little Happy kan du finde Kids concept legetelt, hvor legeteltet vil være ideel til de mange udflugter, samtidig med at indlede til en fantastisk kvalitetstid blandt hele børnefamilien.

Kids Concept skaber legetøj af gode materialer

Kids Concept designer produkter af gode materilaer, hvor hovedmaterialet blandt deres produkter er træ, hvor dette er et særligt bæredygtigt materiale. Dette træ materiale giver designet en fin detalje, der vækker den bedste opsigt, hvor materialet træ har en lang levetid, samtidig med en fin udstråling.

Kids Concept skaber produkter, hvor de løbende arbejder hårdt for at skabe det bedst mulige produkt til de mange børnefamilier, hvor de løbende formår at eksperimentere med det adskillige materialer og de adskillige af farver, for at skabe det mest bemærkelsesværdige produkt til børnefamilien i en god og sikker kvalitet, der let kan anvendes år efter år.


Grundlæggelsen af Kids Concept

Kids Concept blev grundlagt i 2007, hvor de siden da har taget hele legetøjsmarked med storm. Kids Concept designer det fineste legetøj til børn af en bred aldersgruppe. Brandet har en vision, der omhandler at barnets eneste begrænsning burde være barnets fantasi i legen.

Funktionelt legetøj

Kids Concept sørge for at sætte fantasien i spil blandt de helt mindste. Gennem legen med de funktionelle produkter fra Kids Concept får barnet en udvidet horisont for de mange muligheder de forskellige lege kan besidde.

Under legen med de funktionelle produkter fra Kids Concept vil barnet med sikkerhed opleve en sjov og eventyrlig leg, der aldrig vil gå af mode. De funktionelle produkter fra Kids Concept har hver deres egen unikke funktion, der sørger for at fylde hjemmet med en bred funktionalitet.

Legetøj der er fuld af udvikling

Alle produkter fra Kids Concept formår at skabe en stor glæde blandt de mindste, samtidig med at produkterne vil være lærerige blandt alle. Produkterne pynter på børneværelset, samtidig med at produkterne udvikler barnets motoriske færdigheder gennem den aktive og underholdende leg fra Kids Concept.

Kids Concept legetøj og børnemøbler til de bedste priser- Kids Concept tilbud

Legetøjet fra Kids Concept har mange smarte funktioner, der sørger for at fylde hjemmet med funktionalitet, som for eksempel Kids Concept dukkevogn, der sætter gang i aktivitet, samtidig med en leg fyldt med omsorg blandt børn i en bred aldersgruppe.

Legetøj fra Kids Concept af en god kvalitet

Legetøjet fra Kids Concept har en god kvalitet, hvor alt legetøjet er gennemtestet og fri for diverse skadelige kemikalier, og er dermed ideelle til de mindste, helt uden barnet vil komme i kontakt med sundhedsskadelige kemikalier.

Produkterne fra Kids Concept har en god kvalitet, derfor kan produkterne gå i arv fra barn til barn, hvor produkterne har en lang levetid.

Dette gør produkterne ekstra bæredygtige, da den gode kvalitet gør det optimalt, at produkterne ikke skal skiftes ud år efter år, og i stedet kan genbruges generation efter generation, hvor dette vil formindske produktionen af legetøj til børn verden over.

Stilrene produkter med fine detaljer

Kids Concept designer de mest stilrene produkter, der bærer fine detaljer, der aldrig vil gå af mode. Alle disse produkter fra Kids Concept vil passe ind til den moderne indretning på baggrund af det stilrene design, der vækker den bedste opsigt.

Kids Concept produkter er enkle, samtidig med at produkterne besidder fine detaljer, der resulterer i det flotteste og mest stilrene element i hjemmet.

Kids Concept legekøkken har et stilrent design, der passer perfekt til det moderne hjem. Dette køkken kan stå i alle husets rum på baggrund af det enkle design.

Miljøvenligt legetøj til børn

Kids Concept opfylder alle miljøaspekter, hvor dette indebærer at virksomheden løbende optimere de forskellige miljøindvirkninger i forhold til kemikalier, energi, transporter og udslip og meget mere. 

Bæredygtige produkter

Kids Concept designer de mest bæredygtige produkter, der formår at sætte et positivt aftryk på jorden, samtidig med at opfylde hele børnefamilien behov gennem det funktionelle design fra Kids Concept.

For Eksempel Kids concept mammut er fremstillet ud af bæredygtigt træ, hvor dette resulterer i et miljørigtigt produkt, samtidig med et holdbart produkt, der kan holde i flere generationer, generation efter generation.

Kids Concept sørger for at have de rette miljømæssige aspekter, som dermed sikrer et bæredygtigt og miljørigtigt produkt. Kids Concept formår løbende at gennemteste alle deres produkter gennem den strengeste kontrol, som dermed vil resultere i et godt og færdiggjort produkt.

Kids Concept opfylder alle de gældende krav indenfor produktion af designs, hvor de dermed tager ansvar for bæredygtighed gennem hele produktionen.

Legetøj til alle barnets behov

Kids Concept designer de fineste produkter, der formår at opfylde alle barnets individuelle behov, uanset hvilken alder eller personlighed det enkelte barn har. Alle produkterne fra Kids Concept vil altid imødekomme alle barnets forskellige behov, uanset hvilken behov barnet har.

Kids Concept designer produkter, der sørger for at opfordre alle børn til sjov og udviklende leg, hvor barnet gennem legen vil lære, samtidig med at udvikle sine motoriske færdigheder.

Gennem legen med de stilrene designs fra Kids Concept vil barnet udvikle sin fantasi, som vil resultere i de mest eventyrlige lege, der vil skabe kvalitetstid og værdige minder. Alle produkter fra Kids Concept lever op til de højeste standarder.